Serena Williams pudotti maailmanlistan ykkösen Simona Halepin Australian avoimissa: "Se on ihme, että olen täällä"

Tenniksen yhdysvaltalaistähti Serena Williams on pudottanut maailmanlistan ykkösen Romanian Simona Halepin Australian avoimen tennisturnauksen neljännellä kierroksella. Williams nappasi paikan puolivälieristä lukemin 6–1, 4–6, 6–4. Ottelu kesti lähes kaksi tuntia.

37- vuotias Williams, kohtaa puolivälierissä Tshekin Karolina Pliskovan, joka on turnauksen seitsemänneksi sijoitettu. Williams on 16. sijoitettu.

– Ottelu oli todella intensiivinen. Rakastan pelata tennistä, rakastan tätä kenttää. On ihanaa päästä pelaamaan jälleen tällä kentällä. Minun täytyy parantaa peliäni entisestään, hän on maailman ykkönen ja siihen on syynsä. Hän pystyy parantamaan omaa peliään jatkuvasti, Williams sanoi ottelun jälkeen.

– Olen todellinen taistelija, en koskaan luovuta. Taistelen jokaisesta pisteestä. Se on ihme, että olen täällä. Teen jotain, josta saan nautintoa. Tämä on työtäni, minun tehtävä on tulla tänne pelaamaan kaikkien teidän eteen. Se on todella mahtavaa, Williams jatkoi. 

Yhdysvaltalaisen voiton myötä maailmanlistan kolmen kärkeä ei nähdä turnauksen puolivälierissä. Williams on juhlinut Australian avointen kaksinpelin voittoa seitsemän kertaa, 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015 ja 2017. 

Lue myös:

    Uusimmat