Sensuelli Fifty Shades of Grey -alusvaatemallisto julkaistiin – katso kuvat

Ympäri maailmaa ilmiöksi nousseen eroottisen romaanin, Fifty Shades of Greyn teemoja ja tunnelmaa mukailemaan lanseerattiin vastikään alusvaatemallisto. Näyttävissä pitsiyksityiskohdin koristelluissa KappAhlin uutuusalusvaatteissa näkyy selvästi kirjailija E. L. Jamesin visio seksikkyydestä.

Erika Leonard tunnetaan paremmin salanimestään E. L. James. Kirjailijan vuonna 2011 julkaistua trilogiaa Fifty Shades of Grey on myyty ympäri maailmaa kymmeniä miljoonia kappaleita ja kirja on laajentunut ilmiöksi. Kirjan teemoja mukailevan alusvaatemalliston suunnitteluprosessissa vahvasti mukana ollut kirjailija kertoi MTV Lifestyle -sivustolle odottaneensa innolla sitä, että mallisto näkee päivänvalon.

– Se on hyvin jännittävää ja taas yksi osa tätä odottamatonta matkaa, Leonard kertoo.

Malliston värisävyt ovat mukana kirjassa

KappAhlin Fifty Shades of Grey -alusvaatemallistossa nähdään mustaa, seksikästä punaista ja vaaleanharmaan trendikkäitä sävyjä. Kirjailijalle oli tärkeää, että eroottisesta teoksesta tutut värisävyt näkyvät selkeästi myös alusvaatemallistossa.

– Värit ovat minun juttuni ja niiden oli tärkeä tulla kirjoista, Leonard toteaa.

Kirjailijan omaksi suosikiksi nousivat nopeasti erityisen ryhdikkäät rintaliivit. Hänelle oli tärkeää, että alusvaatemallistossa olisi vaihtoehtoja myös isokokoisemmille naisille.

– Minä rakastan harmaan ja mustan yhdistelmiä. Myös punainen on mieleeni. Suosikkini ovat balkonette-rintaliivit, sillä olen iso tyttö ja ne nostavat rintoja, Leonard kertoo.

Teksti: Heli Kuitunen

Kuvat: KappAhl

Lue myös:

    Uusimmat