Senay Cocon ja Arman Alizadin parisuhde muuttui yhteisen lapsen myötä: "Se on yhdistänyt meitä"

4:15
Katso koko erikoishaastattelu: Meikkitaiteilija Senay Coco tähtää uudelle uralle – yhteinen lapsi muutti parisuhdetta Arman Alizadin kanssa

Meikkitaiteilija Senay Coco kertoo MTV Uutiset Livessä perhearjestaan kuuden lapsen uusioperheessä ja uusista urasuunnitelmistaan.

Meikkitaiteilija Senay Coco ja juontaja Arman Alizad ehtivät seurustella vain puolen vuoden ajan ennen kuin he alkoivat odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

He saivat viime vuonna yhteisen lapsensa Kikin, jonka myötä uusioperhe täydentyi kuudennella lapsella. Senay kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa, miten parisuhde Armanin kanssa muuttui yhteisen lapsen myötä ja miten he saavat perhearjen toimimaan uusioperheenä.

– Olen kuullut sellaisia kauhutarinoita uusioperheistä. Ollaan tosi onnekkaita, että on saatu sellainen uusioperhe, jossa meidän lapset tulevat todella hyvin toimeen ja tykkäävät toisistaan. Ei ole ollut edes mitään mustasukkaisuutta, Senay kuvailee videolla.

Senay kuvailee, miten parisuhde muuttui kuudennen lapsen myötä.

– Se on yhdistänyt meitä eri tavalla. Se on jollain tavalla antanut meille mahdollisuuden kasvaa omana perheenä Kikin kanssa.

Videolla Senay kertoo lisää perhearjestaan Armanin kanssa. Meikkitaiteilija myös kertoo uudesta urastaan, johon hän aikoo suunnata nyt äitiysloman päätyttyä. Senay myös kertoo, miten hän kasvoi itse köyhistä oloista ja miten hän haluaa nyt auttaa muita, jotka ovat kokeneet kovia lapsuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja