Selvitys paljastaa: Näin kauan täydellinen jäähyväissuudelma kestää

Kuinka kauan on liikaa? Lentoyhtiö selvitti, kuinka monta sekuntia kestää täydellinen jäähyväissuudelma.

Lentokentät ovat täynnä koskettavia jäähyväisiä aina toverillisista halauksista intohimoisiin suudelmiin saakka. Joskus nämä julkiset jäähyväissuudelmat kestävät niin kauan, että suutelijaa joudutaan kuuluttamaan koneeseen. Jos suudelma jää puolestaan liian lyhyeksi, se saattaa jättää ilmoille kysymyksiä suhteen tilasta.

Nyt suudelman kestoa ei tarvitse enää arvailla, sillä lentoyhtiö on selvittänyt täydellisen jäähyväissuudelman keston.

12 sekuntia täynnä intohimoa ja kaipuuta

Selvittääkseen suudelman täydellisen pituuden, brittiläinen lentoyhtiö Virgin Atlantic Airway julkaisi Facebook-sivullaan videon suutelevasta pariskunnasta. Yhtiö pyysi katsojia antamaan oman mielipiteensä siitä, milloin suuteluhetki kannattaisi heidän mukaansa päättää. Katsojat ovat nyt puhuneet ja tulokseksi saatiin lähes yksimielisesti 12 sekuntia.

Kahteentoista sekuntiin mahtuu katsojien mielestä sekä intohimoa että lähtemisen vaikeutta täydellisessä tasapainossa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Video naimisissa olevan matkustamohenkilökuntaan kuuluvan pariskunnan välisestä suudelmasta keräsi kaiken kaikkiaan yli 45 000 katselukertaa. Vaikka täydellisen suudelman pituus saatiinkin melko helposti selville, kannattaa kuitenkin muistaa, että suudelman kesto riippuu täysin omista mieltymyksistä, sanoipa enemmistö mitä tahansa.

Video: Televisiosta tuttu asiantuntija antaa oman arvionsa parisuhteen ensihuuman kestosta. 

Lähde: TravelMagazine 

Lue myös:

    Uusimmat