Selkäpiitä karmivaa raakuutta: "Lapsenvahti" kidutti mykkää 4-vuotiasta autistista poikaa viikkoja – kaiken kauheuden jälkeen edes kuolinsyytä ei pystytty selvittämään

Syyttäjät vaativat kuolemantuomiota 42-vuotiaalle Crystal Stephensille, joka kidutti kolme viikkoa neljävuotiasta autistista poikaa viime heinäkuussa.

Karmivasta tapauksesta kertoo muun muassa yhdysvaltalainen Las Vegas Review-journal -julkaisu.

Poika löydettiin lehden mukaan Las Vegasissa sijaitsevasta asunnosta hirveän kohtelun jälkeen. Hänet vietiin sairaalaan, mutta poika kuoli vammoihinsa seuraavana päivänä.

Syyttäjän mukaan mykkää autistista poikaa oli poltettu päästä varpaisiin, lisäksi hänen suussaan oli palovammoja. Pojan kylkiluita ja solisluu oli murtunut, hänen maksansa oli vaurioitunut ja keuhkot romahtaneet.

Kuolinsyy jäi selvittämättä

Poika oli niin pahoin pahoinpidelty ja kidutettu, etteivät lääkärit ole voineet määrittää hänen tarkkaa kuolinsyytä.

Crystal Stephens ehti kiduttaa poikaa kolme viikkoa. Murhasta sekä lukuisista muista rikoksista syytetty nainen kertoi poliisille, että hän oli ollut murhatun pojan ja hänen siskonsa lapsenvahtina sen aikaa, kun lapsien äiti oli ollut perheväkivallan uhreille tarkoitetussa turvakodissa.

Syyttäjät vaativat kuolemanrangaistusta

Murhan lisäksi naista syytetään muistakin rikoksista. Syytelistassa on muun muassa kidnappaus, lapsen väkivaltainen seksuaalinen hyväksikäyttö ja 24 lapseen kohdistunutta hyväksikäyttöä, laiminlyöntiä tai lapsen hengen vaarantamista.

Syyttäjät vaativat Crystal Stephensille kuolemanrangaistusta kamalista rikoksista. Mikäli nainen tuomitaan kuolemanrangaistukseen, hän on ensimmäinen kuolemanrangaistuksen saanut nainen Nevadassa.

Lue myös:

    Uusimmat