Mainos

Selitys ei mene läpi? Nyrkkeilytähti irvaili dopingista kärähtäneelle vastustajalleen

6:24

Meksikolaisnyrkkeilijä Canelo Alvarezin ja keskisarjan maailmanmestarin Gennadi Golovkinin oli tarkoitus kohdata 5. toukokuuta paljon hypeä herättäneessä uusintaottelussa. Kaksikon ensimmäinen taisto viime vuoden syyskuussa päättyi ratkaisemattomaan.

Video: Eva Wahlström kommentoi tuntojaan voitokkaan MM-ottelunsa jälkeen huhtikuun alussa.

Alvarez kärähti kuitenkin maaliskuussa kahdessa dopingtestissä kielletyn aineen, klenbuterolin, käytöstä. Nyrkkeilijän promoottori Golden Boy Promotions kertoi tuolloin, että Alvarez olisi saanut klenbuterolia saastuneesta lihasta. Ottelija ja hänen tiiminsä päättivät lopulta huhtikuun alussa vetäytyä ottelusta.

Uutta vastustajaa toukokuulle etsivä Golovkin ei ole jättänyt asiaa tähän. Hän julkaisi tiistaina Twitter-tilillään videon (alla), jossa selvästi pilkataan meksikolaisiskijää ja hänen selityksiään.

Videon alussa näkyy Golovkinin valmentaja Abel Sanchez syömässä lihaa. Hän katsoo kameraan ja sanoo: "Yli-inhimillinen voima vaatii erityisen ainesosan". Sen jälkeen soi kongi ja siirrytään kehään, jossa vastassa on Golovkin. Iskusession jälkeen kamera palaa pöydän ääreen, jossa edelleen istuva valmentaja paljastaa ainesosan: "Sitä kutsutaan kovaksi työksi".

Twitter-viestissä ja videolla käytetään hashtagia "NODRAW" (suomeksi "ei tasapeliä"). Tuolla viitataan siihen, että monet näkivät Golovkinin olleen todellisuudessa niskan päällä kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa.

Nevadan urheilukomission ilmoitti keskiviikkona, että Alvarez on asetettu puolen vuoden kilpailukieltoon. Panna päättyy 17. elokuuta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.