Selänteen hulppea hotellihanke etenee – tulossa myös rantakahvila ja kylpylä

Espoon Westendiin suunnitteilla oleva hotellihanke etenee. Rakennuttajayhtiö Ultivista Oy:n toimitusjohtaja Sami Alatalon mukaan työt alkavat ehkä jo ensi keväänä.

Hanke viivästyi vuosilla sekä sen kaavasta että rakennusluvasta tehtyjen valitusten vuoksi. Nyt valitukset on käsitelty ja hotelli on saanut rakennusluvan. Toimitusjohtaja Alatalon mukaan muutoksia alkuperäiseen ei juurikaan ole tehty.

– Kokoluokka on pysynyt samana, eli 18-kerroksinen rakennus on suunnitteilla. Suuria muutoksia ei ole myöskään tulossa muihin tiloihin. Huoneita on suunnitteilla reilut 270. Lisäksi hotelliin on tulossa kongressitilojen lisäksi muiden muassa kylpyläosasto, kuntosali ja rantakahvila.

Urakkasuunnitelmat sekä laskelmat joudutaan tekemään kuitenkin uusiksi aikataulun venymisen vuoksi.

– Hinnat ovat muuttuneet tässä ajassa, osa suunnitelmista oli myös määräaikaisia, joten ne joudutaan pyytämään uudestaan. Kaiken kaikkiaan suunnitelmat päivitetään ajantasalle, kuvailee Alatalo.

Kustannusarvio 60 miljoonaa euroa

Ultivistan toimitusjohtaja Sami Alatalo sanoo, että rakennustyöt alkavat ensi rakennuskaudella.

– Toivotaan, että saisimme laskelmat ja suunnitelmat täsmennettyä kuluvan vuoden aikana. Kun tiettyjä rakennusvaiheita ei kannata aloittaa keskellä talvea, niin todennäköisesti rakentaminen alkaa vuoden kuluessa, parhaimmillaan jo keväällä. Kustannusarvio on noin 60 miljoonaa euroa.

Yhteistyökumppanina on kansainvälinen Marriott-ketju. Ultivistan omistajia ovat muun muassa jääkiekkoilija Teemu Selänne sekä pääomasijoittaja Mikko Laakkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja