Seksuaalirikoksista syytetty R. Kelly rypee rahahuolissa – ei varaa takuisiin, myöhästyneitä elatusmaksuja ja vuokria

Laulaja R. Kelly pysyy telkien takana, sillä hän ei saanut takuusummaa kasaan vaaditussa ajassa.

RnB-laulaja R. Kelly pysyy vangittuna, sillä laulaja ei onnistunut maksamaan 100 000 dollarin takuusummaa ajoissa. Kellya syytetään kymmenestä seksuaalirikoksesta ja häntä syyttää neljä uhria, joista kolme olivat alaikäisiä oletetun rikoksen aikana.

Kellyn asianajaja Steve Greenberg puhui laulajan rahaongelmista toimittajille lauantaina. Greenbergin mukaan RnB-tähdellä ei ole tällä hetkellä rahaa, syiksi hän luetteli laulajan ympärillä pörräävät pyrkyrit ja laulajan tekemät huonot sopimukset.

– Hän koittaa saada rahat kasaan. Hänellä ei ole niitä odottamassa pankissa, Greenberg kertoi.

Kellylla on takuiden lisäksi lukuisia rahahuolia. Kohulaulaja on jättänyt elatusmaksuja maksamatta 169 000 dollarin edestä.

Laulaja häädettiin hänen Chicagossa sijaitsevalta studiolta, kun Kelly oli jättänyt vuokran maksamatta usealta kuukaudelta. Kelly oli jättänyt studion vuokraa maksamatta 79 000 dollarin edestä. Laulajan studion käyttöä oli rajoitettu ja studion yläkerrassa sijaitseva makuuhuone suljettu ennen häätöä. Studio sijaitsi vain liikekäyttöön tarkoitetulla alueella, eikä asuntoalueella, joten laulajaa kiellettiin oleskelemasta studiolla kello yhdeksän jälkeen illalla.

Studiovuokran lisäksi Kelly on jättänyt maksamatta kahden Atlantassa sijaitsevan asuntonsa vuokria. Näistä asunnoista hän on velkaa 31 000 dollarin verran.

R. Kellylla on pitkä historia erilaisien seksuaalirikossyytteiden kanssa. Vasta viime vuosina hänen toimintaansa on alettu tutkia toden teolla. Kellya on julkisesti syytetty muun muassa alaikäisiin sekaantumisesta, lapsipornosta ja seksikultin pyörittämisestä.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja