Seksivideo pamahti julki – huippuluotsin painajainen sai jatkoa seuran puolelta

Espanjan jalkapallon toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Malaga on erottanut päävalmentajanaan toiminen Victor Sanchez del Amon, kun Sanchezista levisi seksuaalista materiaalia sisältänyt video sosiaalisessa mediassa.

Sanchez, 43, kirjoitti Twitterissä joutuneensa häirinnän ja kiristyksen uhriksi. Hän lisäsi, että kyseisen kaltaisen sisällön jakaminen ilman lupaa on rikos. Sanchezin mukaan asia on poliisin käsittelyssä.

Sanchez ei päässyt pelkästään sillä, että hänestä levisi julkisuuteen arkaluonteinen video, vaan Malaga antoi vielä hänelle potkut. Seura ruoti aihetta tiedotteessaan.

– Mitä tulee äskettäin havaittuihin tapahtumiin, joita ei ole vielä vahvistettu, Malaga CF erottaa valmentaja Victor Sanchez del Amon välittömästi tehtävistään, kunnes täysi tutkinta on suoritettu, Malaga tiedotti.

Malaga ilmoitti palaavansa asiaan lisätiedoilla, kun faktat on selvitetty.

Malaga on Espanjan toisella sarjatasolla 16:ntena, pisteen putoamisviivan yläpuolella. Sanchez oli valmentanut seuraa viime huhtikuusta lähtien.

Sanchez edusti takavuosina pelaajaurallaan muun muassa Real Madridia ja Deportivo La Corunaa ja pelasi Espanjan maajoukkueessa kahdeksan ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat