Seksisymboli Brigitte Bardotin elämä: Tällaisia ovat hänen miehensä

Maailman kauneimpana naisena pidetty Brigitte Bardot täytti vuosia. Upean 77 vuoden iän saavuttanut nainen on tunnettu etenkin traagisista ihmissuhteistaan.

Maailman suuriin seksisymboleihin kuulunut Brigitte Bardot täytti 28. syyskuuta 77 vuotta. Naisen elämä on ollut kaikkea muuta kuin seesteinen. Myös tähden ihmissuhteet ovat olleet myrskyisiä. Bardot on ollut naimisissa peräti neljä kertaa.

Vuonna 1953 Bardot meni naimisiin ohjaaja Roger Vadimin kanssa vain kolme viikkoa ensitapaamisen jälkeen. Liittoa varten piti anoa erikseen lupa Bardotin vanhemmilta. Suhde kesti viisi vuotta, mutta ystävyys säilyi eron jälkeenkin. Bardotin lukuisat itsemurhayritykset ja viehtymys vaaraan tulivat Vadimille tutuksi.

– Kuolema oli vaara, jolla hän usein leikki. Häntä on kiinnostanut se suuresti. En ikinä olisi voinut uskoa hänen selviävän hengissä omilta intohimoiltaan, ex-mies Vadim on sanonut.

Bardotin seuraava mies oli näyttelijä Jacques Charrier, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1959. Pari sai lapsen, Nicolas Jasques Charrierin, joka vietti lapsuutensa muualla, minkä vuoksi Bardotista ja pojasta ei tullut läheisiä ennen aikuisikää.

Kolmas mies päätyi traagiseen tekoon

Bardotin kolmas aviomies oli Gunter Sachs, joka oli saksalainen miljonääri. Varsinaisena playboyna tunnettu mies ihastui Bardotiin päätä pahkaa ja levitti Bardotin pihamaalle valtoimenaan ruusuja helikopterista käsin. Pari meni naimisiin vuonna 1966, mutta liitto päättyi kolmen vuoden kuluttua.

Saschin elämä loppui traagisesti oman käden kautta viime keväänä 78 vuoden iässä. Saschin kerrotaan päätyneen ratkaisuun, sillä hän kärsi oudosta sairaudesta, joka vaikeutti hänen elämäänsä merkittävästi.

Bardotille Saschin teko oli järkytys.

– En olisi ikinä uskonut, että hän tekee niin, kukaan ei osannut odottaa sitä, Bardot on sanonut.

Seksisymboli paljastaa, että kolme vuotta Saschin kanssa olivat upeaa aikaa hänen elämässään.

– Kun erosimme, hän ei ikinä lopettanut osoittamasta, kuinka nerokas ja ystävällinen hän oli, Bardot paljastaa.

Nykyään Bardot on naimisissa Bernard d'Ormalen kanssa. Tämäkään liitto ei ole säästynyt kohuilta, sillä Ormale on mukana kansallismielisen Front National -puolueen toiminnassa. Bardot on itsekin laukonut kohua aiheuttavia mielipiteitä esimerkiksi homoista, islaminuskosta ja eri rotujen välisistä avioliitoista.

MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, wikipedia, nndb.com

(Pääkuvassa Gelt Elfering ihastelemassa Brigitte Bardottia)

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja