MM-kisojen pelaajilla kirjavat seksisäännöt – Nigeria sallii vain kapteenille kontaktin venäläisiin

Venäjä hullaantui MM-kisojen avausvoitosta 2:05

Jalkapallon MM-kisoissa eri maajoukkueilla on erilaisia rajoituksia seksiin liittyen. Saksan maajoukkue ei saa tavata perheitään ollenkaan. Nigerian maajoukkueessa yhteydet venäläisnaisiin on kielletty muilta paitsi kapteenilta, jonka vaimo on venäläinen.

Jutun videolla: Venäjä hullaantui Saudi-Arabian voitosta.

Seksin harrastamiseen liittyvät säännöt ovat perinteisesti vaihdelleet eri MM-kisajoukkueiden välillä. Vuoden 2014 MM-kisoissa seksikiellon asetti Aftonbladetin mukaan kuusi maata: Bosnia, Saksa, Chile, Meksiko ja Espanja.

Costa Rican pelaajien oli odotettava, että joukkue yltää neljännesvälieriin. Ranskalaisilla sai olla seksiä, mutta ei koko yötä. Brasialaisille ei sallittu ”akrobaattista seksiä”.

Saksan pelaajilla on Venäjän MM-kisoissa The Sunin mukaan seksikielto. He eivät saa tavata edes perheitään MM-kisojen aikaan. Panaman joukkueella on myös seksikielto.

Ruotsalaispelaajilla sen sijaan ei ole kieltoja seksiasioissa, tietää Aftonbladet. Itse asiassa pelaajien vaimot saapuvat kisoihin paikalle.

– En usko, että kukaan sanoo, mitä saa tehdä tai jättää tekemättä, sanoo Ruotsin maajoukkueen pitkäaikainen joukkueenjohtaja Lars Richt.

Sen sijaan Nigerian joukkueen seksisäännöt kohdistuvat vastapuolen kansallisuuteen.

– Pelaajat saavat ottaa vaimonsa ja perheensä vieraikseen. Mutta en anna heidän olla venäläisten naisten kanssa: ei, ei, ei. Vain meidän joukkueen kapteeni (John Obi) Mikelille tämä sallitaan, koska hänen vaimonsa on venäläinen, Nigerian koutsi Gernot Rorh sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat