Seksileikillä oli seurauksensa: Korkkikokeilusta kärsinyt nainen kehtasi hakea lääkärin apua vasta 3,5 vuoden kuluttua

Serbialaisnainen kärsi seksileikin seurauksista 3,5 vuotta ennen kuin haki apua lääkäreiltä.

Serbialaisnainen alkoi kärsiä loppujen lopuksi pidätyskyvyttömyydestä laitettuaan korkin vaginaansa seksin aikana. Järkyttävän tapauksesta tekee se, että korkki jäi paikoilleen 3,5 vuodeksi, uutisoi muun muassa New York Post.

Tapausta käsittelevä raportti julkaistiin Pediatric and Adolescent Gynecology -julkaisussa hiljattain.

Arvostelukyky oli "heikentynyt"

Lääkärien kirjoittaman tapausraportin mukaan korkkimoka sattui 19-vuotiaalle serbialaisnaiselle, joka laittoi hiuskiinnepurkin korkin sisäänsä "heikentyneen arvostelukyvyn tilassa yhdynnän aikana".

Nainen ei saanut korkkia enää pois, joten päätyi jättämään sen paikoilleen. Raportin mukaan nuori nainen ei mennyt sairaalaan 3,5 vuoteen "häpeän ja ympäristön arvostelun pelon" vuoksi. Korkki ei vaikuttanut naisen kuukautiskiertoon, joka jatkui normaalisti koko ajan.

Nainen nieli vihdoin ylpeytensä ja haki lääkäreiden apua alettuaan kärsiä pidätyskyvyttömyydestä. Lääkärit havaitsivat, että korkkia ympäröivä emätinkudos oli hyvin turvonnut. Hoitohenkilökunta sai korkin pois käyttäen "normaaleja gynekologisia välineitä".

Lääkärit löysivät myös syyn pidätyskyvyttömyydelle, kun naisella havaittiin reikä virtsarakon ja emättimen välissä, niin kutsuttu fisteli. Potilas ohjattiin eteenpäin lisähoitoa saamaan.

Aiemmin olemme kertoneet, kuinka ranskalaissairaala piti evakuoida, kun vanhus asteli sisään räjähde takapuolessaan. Kiinalaismies puolestaan ei kehdannut mennä lääkäriin puoleen vuoteen, vaikka hänellä oli metallirengas juuttuneena penikseen.

Katso myös: Pitäisikö naisen tutkia omaa alapäätään peilillä?

Pitäisikö naisen tutkia omaa alapäätään peilillä ja onko se ylipäätään tarpeen? Gynekologi:"Kyllä naistenkin pitäisi ihailla itseään" 1:10
Gynekologi kertoo, olisiko naisten hyvä tarkastella alapäätään peilin kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat