Seksikolumnistit jakavat parhaat vinkkinsä – tee tästä paras seksikesä ikinä!

Kesä on oiva hetki piristää seksielämäänsä. MTV Lifestylen seksikolumnistit kertovat parhaat vinkkinsä lomatunnelman kohottamiseen!

Tee tänä kesänä jotain uutta ja kuumaa. Testaa vaikka nämä vinkit!

Neiti Hekuma vinkkaa:

Kun apuvälineet uupuvat, kurkkaa keittiön kaappiin...

"Jopa stressittömän kesän aikana voi tulla tilanteita, jolloin tarvitaan nopeaa liukastusta petipuuhiin. Jos liukuvoide on päässyt loppumaan, testaa kookosöljyä! Tämä luonnontuote liukastaa paikat kuin paikat ja nautinto on taattu.

Kehotan testaamaan, vaikkei kookoksen tuoksu nenääsi miellyttäisikään!"

Käytä hametta

"Kesällä on ihana käyttää hameita. Ruskettuneiden säärien esittelyn lisäksi hame tarjoaa oivan mahdollisuuden hekumallisiin seksipuuhiin. Kun ei tarvitse säheltää tiukkojen pillifarkkujen kanssa, tarjoutuu lemmenleikeille mahdollisuus paljon helpommin. Ja ihan missä vain! Ei tarvitse kuin helmaa nostaa...

Aina parempi, jos pikkuhousutkin on jätetty kotiin!"

Rouva Ronski vinkkaa:

Juhannusheilan kanssa seksiä ei tarvitse harrastaa pitkän kaavan mukaan 

"Jos juhannusseuralaistesi joukosta löytyy heilapotentiaalia, suosittelen pitämään mielessä, että seksiä voi harrastaa myös lyhyen kaavan mukaan. Pikainen seksisessio kulman takana piristää varmasti iltaa, eikä potentiaalisen kumppanin liehittelyyn tarvitse käyttääkään koko iltaa. Heittäydy hetkeen ja anna palaa! "

Ajele karvasi 

"Mikäli haaveissa on juhannusheilan pokaaminen, kannattaa pelata varman päälle ja pitää huolta siitä, että pöheikkö ei rehota – ei ala- eikä yläpäässä. Etenkin miesten kannattaa muistaa se, että myös selkäkarvat kannattaa ajaa, mikäli omia pisteitä juhannusheilan silmissä haluaa nostaa. Eihän kukaan halua rehottavan pöheikön asettuvan mahdollisen seksisession tielle. 

Parhaassa tapauksessa nämä kaksi vinkkiä yhdistyvät ja seksikäs vartalosi auttaa valloittamaan tänä vuonna juhannusheilan!"

Härski Mutsi vinkkaa:

Ylösalainen suihinotto 

"Tätä asentoa kannattaa kokeilla, jos kaipaa kirjaimellisesti uutta kulmaa suihinottoon. Vinkki on ehkä helpompi toteuttaa sängyn sijaan kovalla lattialla, mutta paikkaa voi toki varioida oman maun mukaan.

Mies makaa lattialla selällään tyyny päänsä alla. Mene seisomaan niin, että hänen päänsä jää jalkojesi väliin ja katseesi osoittaa hänen varpaidensa suuntaan. Kumarru tästä alas niin, että saat kädet maahan (joogasta tuttu ”koira”- tai ”vuori”-asana).

Kun otat tässä asennossa suihin, miehesi saa ihailla varmasti mieleisiään näkymiä. Ja rohkeimmat parit voivat ottaa mukaan myös seksilelun, jota mies voi käyttää, kun reitti on niin sanotusti suoraan auki.

Voin taata, että tämä kokeilu tuo puhtia kulahtaneisiin esileikkeihin!"

Ilo irti (hotellin) sängynpäädyistä

"Yksi syy, miksi rakastan yöpymistä hotelleissa, on se, että niiden sängyistä löytyy yleensä pääty, jota meidän kotonamme ei ole. Sängynpääty avustaa nimittäin mainiosti yhdessä suosikkiasennossani. Asento on helppo, eikä mitenkään liian raskas.

Mene seisomaan selkä sängynpäätyä vasten. Ala kyykistyä sen verran alaspäin, että saat kätesi tuettua sängynpäätyyn. Avaa sitten jalkasi niin avonaiseksi kuin vain saat ja anna miehen työntyä edestä sisääsi. Tarvittaessa voit helposti muuttaa lantiosi lantiosi kulmaa liikuttelemalla sitä ylös, alas tai sivuille.

Valitettavasti vinkki ei toimi kovin korkeiden sängynpäätyjen kanssa."

Rouva Rietas vinkkaa: 

Parasta on tuolilla (ja kesäyönä puiston penkillä) 

"Nainen (mieluiten hame päällä ) istuu hajareisin miehen syliin ja ottaa tätä niskasta kiinni. Mies taas tarttuu naisen takapuoleen. Katseet kohtaavat, rintakehät ovat toisiaan vasten... Jo pelkkä ajattelu tästä saa syttymään."

Entäs sitten takapää?

"Tämä klassikko toimii aina. Variaatio perinteiselle koiralle: nainen makaa mahallaan jalat haralla, lantio hieman koholla, mies ottaa lantiosta kiinni ja pääsee syvemmälle kuin koskaan."

Ja se nou nou...

"Unohtakaa jo 69. Kuka haluaa imeskellessä haistella toisen takapuolta? Niin, ei kukaan."

Seksintäyteisiä kesälomapäiviä kaikille!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja