Mainos

Seksikolumni: Vietetäänhän teilläkin lelupäivää?

Jokaisessa suhteessa kannattaa ottaa käyttöön säännöllinen lelupäivä.

Oli kyseessä kuinka kulunut klisee tahansa, niin todetaan se vielä kerran: parisuhdetta kannattaa piristää ajoittain seksilelujen avulla. Monesti nimittäin tilanne ajautuu siihen, että hommat hoidetaan samalla kaavalla samaan aikaan – lauantaisin saunan jälkeen pimeässä peiton alla.

Yhteinen lelulaatikko, jonka sisältöä silloin tällöin täydennetään, tuo vaikkapa kerran kuussa kaivattua vipinää helposti arjen pyörteissä urautuvaan seksielämään.

Itselleni kokoelmaa on vuosien varrella karttunut vähän turhankin kanssa – mutta toisaalta: harva shoppailu antaa kirjaimellisesti samanlaista tyydytystä.

Mitä sitten joka pariskunnan lelulaatikosta tulisi löytyä? Vibraattori on ehdottomasti numero yksi! Suosittelisin valitsemaan suoraan laadukkaamman, sähkökäyttöisen laitteen, sillä vähän väliä hyytyvien patterien kanssa ei muuta menetä kuin hermonsa. Tällä huristelee itsensä mukavasti rennoksi myös silloin, kun kumppani ei, syystä tai toisesta, ole hetkeen paikalla yhteistä nautintoa varten.

Joihinkin malleihin saa sujautettua kätevästi lisäosia, mistä päästäänkin selkeään numero kakkoseen: dildoon. Käytettävä koko riippuu tietenkin omista mieltymyksistä, mutta suosisin kyllä peruspenistä kookkaampaa mallia. Jos muuten anaaliseksi tuntuu vieraalta ajatukselta, kokemusta voi kevyesti ”makustella” tätä tarkoitusta varten valmistelevilla pienillä anaalidildoilla (HUOM! Joka reiälle sitten omat välineensä!).

Liukuvoide on toki näiden lisäksi järkevä hankinta – etenkin, kun ”kaluston” koko alkaa monesti alkuinnostuksen myötä kasvaa. Erilaiset treenikuulat tuovat sekä hyötyä (lantionpohjalihakset) että hupia, ja klitorispäristimiähän löytyy niin kauko-ohjattavina kuin penikseen kiinnitettävänäkin.

Oman lelupäivämme tuoreempi tuttavuus ovat klitoris- ja penispumput, jotka ovatkin osoittautuneet yllättävän hauskoiksi kapistuksiksi. Itse säädeltävä paine tekee paikat erittäin herkäksi, joten odotusaikaa (noin 10–60 min ”puristuksissa”) seuraavassa sessiossa tyydytys on lähes taattu!

Jos kumppanisi huumorintaju kestää: suosittelen tekemään niin kuin mieheni. Tilaa kumppanillesi yllätys hänen nimellään suoraan postiin. Se tunne (ja jatkoajatukset), kun avaat laatikon, josta paljastuu järkälemäinen tekopenis...

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.