Mainos

Seksikolumni: Päivitys, jollaista ei koskaan kannattaisi kirjoittaa Facebookiin – tällä tyylillä ei naista heru!

Järjetön käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa ei saa naisen pöksyjä kostumaan.

Tunnetko sinäkin jonkun, jonka pääsääntöinen tehtävä tuntuu olevan vain valittaminen Facebookissa tai muualla sosiaalisessa mediassa? Vastaa rehellisesti: oletko sellainen itse?

Hiljattain julkaistun Match.comin teettämän sinkkututkimuksen mukaan 42 prosenttia sinkuista myöntää arvostelevansa ihmisiä heidän Facebook-päivitystensä perusteella. 58 prosenttia sinkkunaisista ja -miehistä ärsyyntyy törmätessään Facebookissa avoimesti ongelmistaan tilittävään ihmiseen.

Ja rakkaat ihmiset: onko se ihme? Minä ainakin ymmärrän tämän mielipiteen täysin, ja olen jopa lakannut seuraamasta erästä treffikumppaniani sosiaalisessa mediassa puhtaasti edellä mainittujen asioiden vuoksi. On vaikea kuvitella, että kukaan alkaisi parisuhteeseen tai harrastaisi seksiä miehen kanssa, joka kehottaa jatkuvalla syötöllä eri tavalla ajattelevia ihmisiä "istumaan peukkuun". Tai on ylipäätään kyvytön kirjoittamaan yhtäkään päivitystä ilman vähintään viittä huutomerkkiä.

”Ei mulle v***u vaa aukee tän maan toiminta edelleenkään.”
"Oisitte nähny sen Mersu-kuskin... Ju***auta mikä idiootti!"
”Olo vaan pahenee. Ei oo todellista!!! Just ku alko arki kulkee ni oon taas kipee!!”

”Valivalivalivalivali...” 

Miksei sitten saisi valittaa tai ”esittää mielipiteitään”? Saahan toki, Suomi on vapaa maa, mutta naista tuolla käytöksellä on turha odottaa saavansa. ”Mutta valitan vain omille kavereilleni Facebookissa” on seuraava argumentti. Joo, hienoa, mutta jonain päivänä saatatte himoitsemasi naisen kanssa olla myös Facebook-kavereita ja silloin viimeistään karisee vähäinenkin uskottavuutesi. Lisäksi nykypäivänä kaikki tiedot toisesta voi hakea googlaamalla. Et kai vain tehnyt päivitystäsi julkisesti? Kiinni jäit.

Et voi olettaa iskeväsi naista Tinderissä, pääseväsi treffeille tai varsinkaan petipuuhiin ilman, että googlettaisi sinua. Kaikki paljastuu; jatkuva valittamisesi, liika avoimuutesi, edellinen parisuhteesi, lehtolastesi lukumäärä, kielioppivirheesi, maahanmuuttovastaisuutesi ja kyvyttömyytesi kirjoittaa yhtäkään päivitystä ilman sitä v-alkuista sanaa. Siis kaikki. Vaikka löytäisitkin naisen, jonka aatteet vastaavat omiasi, on vaikeampaa löytää naista, joka sietää valittajaa tai yksinkertaisesti tyhmältä vaikuttavaa ihmistä – ainakaan niin paljon, että jaksaisi nähdä vaivaa ja tutustua sinuun.

Esimerkiksi kielioppivirheet tuntuvat pieneltä asialta, mutta yhtään äidinkieltä hahmottavan naisen mielestä saatat yksinkertaisesti vaikuttaa hieman yksinkertaiselta. Jatkuvalla kirosanojen viljelyllä on myös sama vaikutus.

Jos mielesi tekee valittaa, katso peiliin ja kysy itseltäsi yksi, tärkeä kysymys: Kiinnostaako ketään?

Jos olet itsellesi rehellinen, ja vastaus on ’ei’, mutta haluat edelleen purkaa turhautumistasi Suomen hallitukseen, miesflunssaan tai edellä ajaneeseen Mersu-kuskiin, kirjoita päivityksesi, mutta julkaise se sellaisilla asetuksilla, että vain sinä näet sen – tai harkitse edes hetki, millä tyylillä asiasi aiot esittää. Älä ainakaan jätä CAPS LOCKia päälle tai viljele päivitykseen vihaa kuvastavia emojeita. Rauhallisesti, järkevästi ja perustellusti kirjoitetun päivityksen joku saattaa jopa lukeakin. Oma stressitasosi laskee, muiden stressitaso ei nouse – ja saatat saada vielä naistakin jonain kauniina päivänä.

Kunhan muistat pitää suusi kiinni kiukkua aiheuttavista asioista myös kohdatessasi naisen kasvokkain.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.