Seksikolumni: Miksi S&M-seksi houkuttaa? Yksi tarina rajujen sitomisleikkien takaa

Seksi toisen armoilla, sängyn päätyihin sidottuna, oli mahtava kokemus.

Keski-iän lähestyessä on hyvä palata muistelemaan, mitä kaikkea sitä on tullut seksinkin saralla koettua. S&M-seksi ei ollut vielä 1990-luvun lopulla niin ”mainstream”-juttu kuin se on nyt muun muassa 50 Shades of Grey -sarjan suosion jälkeen. Mutta ei se tuntematonkaan käsite ollut!

Pidin jo teini-ikäisenä vanhemmista miehistä, ja ”pahoissa pojissa” oli oma kiihottava viehätyksensä. Twin Peaks -tv-sarja ja -elokuva sekä Laura Palmerin salainen päiväkirja avasivat hieman ovea myös tuhman seksin suuntaan ja jatkoksi sopi hyvin Neiti N:n tarina.

Kesti kuitenkin useamman vuoden ennen kuin uteliaisuus muuttui teoksi ja tapasin rohkean miehen, jolla oli kokemusta alistamisesta. Haaveenani oli siis nimenomaan kohdata mies, joka ottaa ja rajusti – ei mitään hempeilyjä ja hellää rakastelua.

Miksi sitten haaveilin S&M-seksistä? Kipu ei ehkä kohdallani ollut se pääjuttu, vaikka sen kokeminen yhdistyykin vahvasti sadomasokistiseen seksiin. Itselleni nautintoa tuotti eniten se, että mies määräsi mitä tehdään eikä jättänyt sijaa kyselemiselle. Raju pano tuntui houkuttelevammalta kuin hapuileva ja hellä seksihetki.

Siksi seksi toisen armoilla, sängyn päätyihin sidottuna, oli mahtava kokemus. En koskaan tiennyt, mitä yllättävää hän työnsi sillä kerralla sisääni. Hän saattoi pysäyttää auton kesken matkan sivutielle ja ottaa minut konepellin päällä. Hiuksiani jäi joskus tupoittain hänen käteensä. Seksi oli joka kerta sananmukaisesti äärettömän kiihkeää – ja myös kipeää. Se teki kiihkosta entistäkin kokonaisvaltaisempaa. Joskus jomotus jatkui alapäässä vielä seksiä seuranneina päivinäkin, mikä toi kuumottavalla tavalla muistot sessiosta mieleen.

”Harrastus” ei mennyt niin pitkälle, että olisimme hankkineet sen kummempia asuja tai välineitä: perusparisuhdeseksiin kuuluvat korsetit ja käsiraudat saivat riittää. Kaikenlaisia välineitä löytyi kyllä ihan kotoakin mielikuvitusta käyttämällä…

Suhteen vähitellen hiivuttua hiipui myös S&M-tyylisen seksin uutuudenviehätys. En jäänyt koukkuun, mutta olen hyvin tyytyväinen, että uteliaisuuteni tuli tämän kokemuksen suhteen kunnolla tyydytetyksi. 

Lue myös:

    Uusimmat