Seksikolumni: Luuletko tietäväsi, millaista on hyvä seksi?

Ajattele, et olekaan ehkä vielä harrastanut sitä kuuluisaa Maailman Parasta Seksiä!

Onko seksikumppaneidesi määrä yhden käden sormilla laskettavissa? Jos vastauksesi on kyllä, sinä et tiedä, millaista on hyvä seksi.

Sen jälkeen kun neitsyys on menetetty, alkaa armoton arviointi siitä, milloin seksi on hyvää ja milloin ei. Kun joku tekee tätä oman päänsä sisällä, toinen pui asiaa kaveriporukalla. Liki aina kun olen kuullut jonkun kertovan seksikokemuksestaan uuden kumppanin kanssa, on keskustelu edennyt kysymykseen: "Millaista se oli?". Moni kokee tarpeekseen määritellä sen, milloin ja kenen kanssa on tullut harrastettua sitä Maailman Parasta Seksiä. Se ei ole kuitenkaan aivan niin yksinkertaista. Koskaan ei kannata luottaa siihen, että viimeinen Maailman Paras Seksikerta jäisi sellaiseksi.

Jotta pystyy arvioimaan objektiivisesti seksin laatua, vaatii se kokemusta useampien kumppanien kanssa. Maailman Parhaan Seksin oppii tunnistamaan vain tekemällä kenttätutkimusta. Epäilen, että kun seksiä on harrastanut noin kymmenen kumppanin kanssa, alkaa olla jotain käryä siitä, mistä minä puhun. Kymmeneen seksikumppaniin mahtuu varmasti useimmiten jo pieniä ja isoja peniksiä, aktiivista ja laiskaa menoa, kiihkeää koskettelua ja kömpelöä kopelointia sekä toimivaa kemiaa ja sen puutetta.

Surullista on se, ettei sitä voi etukäteen tietää, jos Se Oikea Seksikumppani osui tielle jo ensimmäisenä. Olen niiden puolesta pahoillani koko sydämestäni, jotka ovat ensimmäisen seksikumppaninsa jälkeen kohdanneet seksirintamalla vain pettymyksiä. Sitä en toivoisi pahimmalle vihollisellenikaan.

Oletko koskaan ihan oikeasti miettinyt, oletko todella harrastanut elämäsi parasta seksiä nykyisen kumppanisi kanssa? Muista, että on täysin hyväksyttävää myöntää itselleen, että menneisyydestä löytyy vielä nykyistä parisuhdettasikin voimakkaampaa kemiaa. Sen lisäksi, että kannustan harrastamaan seksiä useiden kumppaneiden kanssa, kehotan jokaista olemaan itselleen rehellinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja