Mainos

Seksikolumni: Kavereiden ex-kumppaneille ei anneta – piste!

MTV Lifestylen viikoittaisessa Miehet vastaavat -juttusarjassa etsitään vastauksia kysymyksiin, joihin kaivataan kaksilahkeisten näkemyksiä. Tällä viikolla valittu kysymys sai ronskinkin rouvan hämmentymään: Vaikuttaisi siltä, että useiden miesten mielestä on ok tapailla kavereiden entisiä kumppaneita.

Miesten kysymyksessä pohdittiin tällä viikolla sitä, onko sillä miesten mielestä väliä, että nainen on seurustellut aiemmin jonkun lähipiiriin kuuluvan ystävän kanssa kanssa – voiko häntä silti huoletta tapailla?

Melkein kaikki raatiin kuuluvat miehet olivat vähintäänkin sitä mieltä, että viimeistään sen jälkeen, kun asiasta on kysytty kaverilta, ei kaverin eksän tapailussa ole mitään ongelmaa. Olen visusti eri mieltä.

Haluatko avata ystäviesi vanhat haavat uudelleen?

Jos joku ystäväni olisi seurustellut miehen kanssa, joka sittemmin osoittautuikin vääräksi valinnaksi, ei minulla tulisi mieleenikään hypätä tämän ihmisen kanssa sänkyyn. Koen, että tällainen ratkaisu olisi äärimmäisen epäkunnioittava ystävääni kohtaan – vaikka hän olisikin miehestä jo luopunut.

Vaikka seksinnälkä olisi kuinka kova, menevät ystävyyssuhteeni himojen edelle. Maailmassa riittää seksikumppaneita ja minusta on käsittämätöntä, että nautintoa täytyy lähteä hakemaan muiden apajilta. Kaverin entinen kumppani on kaverin entinen kumppani.

Ainoa poikkeus tähän sääntöön on mielestäni tilanne, jossa ystäväni olisi hetken mielijohteesta yhden ainoan kerran päätynyt sänkyyn miehen kanssa, johon itse kiinnittäisin myöhemmin huomioni. Tällöin en myöskään kutsuisi kyseistä kumppania exäksi. Jos voi olla varma siitä, että tunnesidettä ei ystävän ja kyseisen miehen välille ole ehtinyt syntyä, on mielestäni hyväksyttävää käydä testaamassa, josko miehestä olisi kumppaniksi – tai edes sopivaksi seksikumppaniksi.

Parhaimmillaan tämä voisi johtaa siihen, että voisitte ystäväsi kanssa vertailla kokemuksianne samasta miehestä – eikä tieto tuon houkuttelevan miehen varustuksen koosta olisi enää vain ystävän selostuksen varassa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.