Seksikäs-Suklaa kohtasi suuren surun palattuaan realityohjelman kuvauksista: "Äiti oli mulle kuitenkin kaikki"

0:40
Seksikäs-Suklaa ja Dosdela kertoivat Ina <3 Suomi -ohjelmassa kohtaamastaan rasismista

Seksikäs-Suklaa menetti äitinsä yllättäen. 

Mediapersoona-tubettaja-muusikko Seksikäs-Suklaa, oikealta nimeltään Luyeye Konssi, on yksi tähdistä, joka nähdään kilpailemassa Nelosen Farmi Suomi -uutuusohjelmassa. Farmissa kaksitoista julkkista irtautui moderneista mukavuuksista ja  eleli yhdessä maatilalla entisaikaisten olojen mukaan. 

Kun Konssi palasi kotiin ohjelman kuvauksista alkusyksystä 2019, hänen perhettään kohtasi valtava suru, kun hänen äitinsä menehtyi yllättäen. 

Konssi kertoi MTV Uutisille Farmi Suomi -ohjelman pressissä, että vanhemman poismenon todellinen tajuaminen vei paljon aikaa. Tällä hetkellä hän kertoo voivansa paremmin asian suhteen. 

– Mun äiti oli mulle kuitenkin kaikki. Hän aina soitti mulle ja (tuki) kaikissa jutuissa. Vaikka silloin, kun lopetin päivätyöt, hän sanoi, että "kyllä minä poika uskon sinuun". Hän oli niin hauska nainen, niin hassu nainen, Konssi kertoo hymyillen. 

Menetyksen käsittelyssä Konssi on saanut tukea niin sisaruksiltaan kuin muulta lähipiiriltään. Lisäksi hän on löytänyt muita tapoja käsitellä asiaa.

– Nyt voin paremmin, mutta kyllä käyn terapiassa juttelemassa. Ja meillä tulee uusi levy, sellaista nu metal- hevimusiikkia, niin kyllä mulla on paljon biisejä äidistäni siellä. 

– Kyllä aina on ikävä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.