Pyhimys julkaisi harvinaisen hääkuvan ja tyrmäsi aviokriisin: "Olen saanut lukea väitteitä…"

10:23
Pyhimys MTV Uutisten haastattelussa.

Räppäri Pyhimys julkaisi ensimmäistä kertaa hääkuvansa.

Räppäri Pyhimys jakoi hyvin henkilökohtaisen päivityksen Instagram-tilillään avioliitostaan, sillä Seiska uutisoi eilen räppärin liiton olevan kriisissä.

Pyhimys päätti tänään kommentoida väitteitä sosiaalisessa mediassa hääkuvan kera. Räppäri avioitui Liisa-vaimonsa kanssa vuonna 2010, ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

– En ole juurikaan käsitellyt yksityiselämääni julkisuudessa, enkä sitä nytkään olisi halunnut tehdä, mutta läheisteni vuoksi oikaisen joitakin oletuksia.

– Olen saanut lukea väitteitä, että avioliittomme olisi kriisissä. Se ei pidä paikkaansa, eikä väitteen pohjaksi ole esitetty minkäänlaisia perusteluja. Tämä liitto on myös ainoa "vuosien suhde", joka minulla on viimeisen reilun vuosikymmenen aikana ollut. Mitään riitatilannetta ei ole ollut kenenkään viimeaikaseen uutisointiin liittyvien henkilöiden välillä. Meidän kesken asiat on jo käsitelty ja vaikka mun kanssa eläminen ei ole koskaan varmasti ollut helppoa, niin rakkaus meidän välillä ei ole koskaan kadonnut mihinkään, eli tutuille ja huolestuneille tiedoksi: meillä on kaikki hyvin.

Pyhimys tunnetaan siitä, että hän puhuu julkisuudessa asioista suoraan.

– Olen aina ollut sekä musiikissani että ulostuloissani avoin useista virheistäni ja puutteistani ihmisenä. Kenellekään joka tuntee mut ei varmasti tule yllätyksenä, että menneisyydessäni on asioita jotka olisin voinut hoitaa paljon paremminkin. Kuitenkin yhtä varmasti olen kantanut ja tulen jatkossakin kantamaan täyden vastuun teoistani, vaikka asioita ei julkisesti puitaisikaan.

– Olen valinnut ammatin, jonka myötä olen tietoisesti luopunut yksityisyydensuojastani tiettyyn pisteeseen asti. Tämä ei kuitenkaan koske perhettäni, saati muita uutisoinnissa itseeni liitettyjä henkilöitä, joilla ei ole mitään halua tulla julkisuuteen. Tästä syystä en tule asiaa enempää julkisesti kommentoimaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja