Seksikäs-Suklaa iloitsee Suomen kansalaisuudesta – someseuraajat kuittailevat: "Siellä ei taidettu onneksi…"

"Ruoka on niin hyvää, että jono on Keravalle asti" 0:43
Miten Seksikäs-Suklaa selviytyi Masterchef Suomi -kilpailun tehtävästä. Katso video!

Seksikäs-Suklaa on asunut Suomessa 21 vuotta. 

Mediapersoona Seksikäs-Suklaa eli Luyeye “Viki” Konssi kertoo Instagram-tilillään saaneensa Suomen kansalaisuuden 21 vuoden Suomessa asumisen jälkeen. Hän kertoo esimerkiksi matkustamisen olleen mahdotonta, koska hänellä ei ole ollut passia. Kuvassa Seksikäs-Suklaa poseeraa iloisena Suomen passin ja tuopin kanssa.

– Edes pankissa ei ole kelvannut Migrin antamat henkilötiedot! Kiitos Suomi, vihdoin olen suomalainen, Seksikäs-Suklaa kirjoittaa onnellisena.

– Olen ylpeä ja voin luvata, että tänään puhun kirjakieltä ja nostan itselleni palkkaa. Veron on maksettu, mutta mätkyt ei, hän jatkaa.

Kommenttikenttä täyttyy riemun kiljahduksista ja onnitteluista.

– Ei perkele miten siistiä! Kuinka liian kauan olet joutunut kamppailee tän kanssa. Jeeeeeee! Oon niin iloinen sun puolesta! kirjoittaa toimittaja Ina Mikkola.

– Sä olit mun kanssa HIFK:n pelissä ja vielä Royal Loungessa pihvillä. Sähän olet suomenruotsalainen, kommentoi radiojuontaja Jaajo Linnonmaa.

– Jeee! myös artisti Mariska iloitsee.

– Siellä ei taidettu onneksi tentata kansalliskalaa tällä kertaa. Onnee! jatkaa eräs kommentoijista.

Seksikäs-Suklaa osallistui Nelosen Farmi Suomi-ohjelman ensimmäiselle kaudelle. Hän joutui yhdessä Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkovan kanssa kaksintaisteluun, jossa he ottivat mittaa toisistaan tietovisassa.

Seksikäs-Suklaa vastasi kysymykseen Suomen kansalliskalasta.

– Joutsen! Mulle kerrottiin se joskus, hän vastasi päämäärätietoisesti.

Lue myös:

    Uusimmat