Seksiä vaatteet päällä? 4 vinkkiä onnistumisen avuksi

Mitä tehdä, kun himot hyrräävät, mutta vaatteita ei voi tilanteesta tai paikasta johtuen ottaa pois?

Kesällä himoille voi antautua helposti, kun naisella on hame tai mekko yllään. Pikkuhousut vain alas ja menoksi!

Mutta jos vaatevalinta ei anna myöden eikä teillä ole mahdollisuutta riisuutua – ehkä aikaa on vain "pikaisille" –, kannattaa ottaa nämä asiantuntijoiden miehille kehittelemät vinkit käyttöön.

1. Etsi helppo pääsy rinnoille

Rintaliivit eivät ole ystäväsi. Niiden tarkoitus on estää ja rajoittaa hänen rintojensa pääsy näkyville. Joten jos et voi ottaa niitä täysin pois, ota kätesi ja liu'uta olkaimet hänen olkapäilleen. Käännä kupit sitten niin, että hänen rintansa ovat vapaina paidan alla.

– Nyt kun rintaliivit ovat pois tieltä, voit hieroa hänen rintojaan ja puristella nännejä helposti ja hän saa silti rintaliivit takaisin ylleen nopeasti, jos tarvis, vinkkaa A Touch of Flavor -seksiopetusyrityksen osaomistaja Cassie Fuller.

2. Älä turhaan riisu alushousuja

Jos homma pitää todella hoitaa hetkessä ja hänellä on hame yllään, työnnä pikkuhousut vain sivuun ja tie on vapaa. Näin vinkkaa aikuisviihdetähti Jessica Drake. Jos kaipaat astetta kuumempaa toimintaa, hiero hänen klitoristaan pikkuhousujen päältä seksipuuhien lomassa.

3. Käytä nappeja viisaasti

Kaunis nainen avaamassa paitansa nappeja on taatusti kaunis näky. Mutta jos hänellä ei ole aikaa riisuutua kokonaan, avaa pari hänen napeistaan itse, jotta pääset koskettelamaan hänen rintojaan tai edes näkemään ne. Voit myös käyttää nappeja hidastaaksesi menoa.

– On mahtavaa opetella avaamaan napit hampaillaan, vinkkaa kliininen seksologi Kat Van Kirk.

4. Muuta vetoketju seksivälineeksi

Jos jätät housut yllesi, vetoketjusi on hyvällä paikalla osumaan hänen klitorikseensa. Pyydä häntä vain hieromaan itseään sinua vasten. Van Kirk vinkkaa, että myös housun saumoja vasten painautuminen voi tuntua naisesta todella hyvältä.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat