Mainos

Seksiä lasten nukkuessa vieressä? Nettipalstan keskustelu sai äidit kiistelemään

Naisen erikoinen kysymys siitä, onko oikein harrastaa seksiä lasten nukkuessa vieressä, jakaa mielipiteitä keskustelufoorumissa.

Nimetön kirjoittaja kauhisteli Netmums-keskustelufoorumissa ystävänsä seksielämää. Naisen mukaan ystävä harrasti seksiä huoneessa, jossa kahdeksan- ja kymmenenvuotiaat lapset nukkuvat.

Kirjoituksessa kerrotaan, että ystävä ja tämän aviomies joutuivat jakamaan muutaman kuukauden ajan huoneen lapsien kanssa.

– Ystäväni sanoo, että mitään ongelmaa ei ole – he varmistavat, että lapset ovat nukahtaneet. En kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, että asiasta voi olla varma. Lapset voivat myös herätä ja ihmetellä mitä tapahtuu, kirjoituksessa kerrotaan.

Aihe jakaa mielipiteet

Kirjoitus keräsi lyhyessä ajassa paljon vastauksissa, joissa naista syytettiin muun muassa lasten hyväksikäytöstä. Joidenkin vastausten mukaan kyseistä asiaa ei nähty niin suurena ongelmana, mutta vastaajat eivät itse toimisi kyseisellä tavalla. Muutama vastasi kuitenkin toimineensa samalla tavalla.

Joidenkin kommentoijien mukaan sosiaaliviranomaisiin tulisi ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä. Kirjoittajan kanssa oltiin lisäksi samaa mieltä siitä, että seksiä ei ole välttämätöntä harrastaa juuri samassa huoneessa, vaan esimerkiksi olohuoneessa lasten nukkuessa.

Kirjoittajan mukaan ystävä sanoo, että kehitysmaissa huoneen jakaminen koko perheen kesken on normaalia. Häiritsevintä ystävän mukaan kuitenkin on lasten korkea ikä.

Lapsia ei pidä hämmentää

Daily Mailin haastattelema psykologi Emma Kinney toppuuttelee keskustelua. Hän uskoo monien vanhempien harrastavan seksiä samassa huoneessa pienten lasten kanssa. 8- ja 10-vuotiaiden kohdalla hän kuitenkin peräänkuuluttaa omaa harkintakykyä: voiko todella olla varma lasten nukkuvan?

Hän ei kuitenkaan lähtisi tuomitsemaan kyseistä pariskuntaa, vaan muistuttaa, ettei seksin harrastamisessa ole mitään pahaa. Päinvastoin, se on tärkeää, jotta parisuhde pysyy läheisenä. Kinney sanoo kuitenkin, ettei lapsia pidä hämmentää ja oma intiimisuhde on parasta pitää heistä erossa.

– He eivät pysty oikein ymmärtämään sellaista tuossa (ikä)vaiheessa.

Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.