Seksi vai suklaa – kummasta naiset luopuisivat mieluummin?

Jos kaksi naisten suurinta intohimoa laitetaan vastakkain, kumpi voittaa? Brittikysely paljastaa yllättävät tulokset.

Tuoreen brittikyselyn mukaan naiset eivät arvosta seksiä kovin korkealle – ainakaan jos vertailukohteeksi asetetaan suklaa! Kyselyssä tiedusteltiin, mistä asiasta olisi vaikein luopua kuukaudeksi. Siinä missä 22 prosenttia miehistä tunnusti, että seksistä ei olisi helppo luopua, vain yhdeksän prosenttia naisista sanoi samaa. Itse asiassa naisista samainen 22 prosenttia sanoi, että suklaasta olisi kaikista vaikeinta luopua kuukaudeksi.

59 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi uskovansa, että naiset ovat parempia seksistä pidättäytymisessä kuin miehet. Vain viisi prosenttia vastanneista uskoi miesten pystyvän siihen. Syy tähän on luultavasti se, että naisilla uskotaan olevan parempi tahdonvoima kuin miehillä. Kysely paljasti myös, että naiset ovat sitoutuneempia parisuhteissa ja pitäytyvät dieeteissä miehiä paremmin.

Puolet vastanneista oli sitä mieltä, että tahdonvoimaa koetellaan eniten jouluna.

– Jotkut uskovat, että tahdonvoima on kuin lihas – se voi väsyä, mutta sitä voi myös vahvistaa harjoittelulla, vihjaa Robert West kyselyn suorittaneesta Cancer Research UK:sta.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja