Seksi ei todellakaan mene kuin elokuvissa – vai mitä sanot näistä epäkohdista?

Elokuvissa seksin harrastaminen on aina kiihkeää – ja yllättävän helppoa. Kaikki sujuu kuin rasvattu. Oletko sinäkin huomannut nämä hassut kohtaukset, jotka eivät välttämättä vastaa aivan todellisuutta?

Seksi ei mene kuin elokuvissa. Muun muassa nämä kohtaukset eivät ole kovinkaan todenperäisiä oikeassa elämässä.

1. Vaatteiden riisuminen ei ole seksikästä

Elokuvissa riisuutumiskohtaukset ovat aina seksikkäitä, täynnä jännitystä ja odotusta. Mutta. Tiukat, ihonmyötäiset farkut. Sukat. Rintaliivien hakaset. Niiden riisuminen ei ole helppoa – saatika seksikästä.


2. Rintaliivit seksin aikana?

Monesti elokuvissa rintaliivit jätetään ylle seksin tuoksinassa. Mutta kuinka moni mies todella haluaisi, että rintaliivit jäisivät naisen päälle? Ja kuinkakohan moni nainen mieluusti riisuisi nuo epämukavat liivit? Niinpä.


3. Eikö kukaan käy vessassa?

Elokuvissa saatetaan hypätä muitta mutkitta suoraan toimintaan, kun oven taakse ilmestyy rakastettu. Mutta tosielämässä moni käy ensin toiletissa hieman siistiytymässä – ja myös seksin jälkeen. Se on vähintäänkin kohteliasta.


4. Kukaan ei kävele pitkin asuntoa peittoon kietoutuneena

Elokuvissa seksin jälkeen nainen tai mies kietoo ylleen ohuen peiton ja lähtee muualle pukeutumaan. Öh? Olette juuri olleet intiimisti, alasti ja hikisiä – kenties olleet jo pidemmän aikaa yhdessä – ja sitten yhtäkkiä iskeekin ujous?

Ja kuinka moni harrastaa seksiä muutoinkaan peiton alla? Hikihän siinä tulee.


5. Kukaan ei pyyhkäise tavaroita pois pöydältä harrastakseen seksiä

Jostain syystä elokuvissa kiihkeällä hetkellä pöydältä pyyhkäistään kaikki tavarat pois seksin tieltä. Mutta todellisuudessa kukaan – ei ainakaan kukaan järkevä – tee niin. Siinähän menevät tavarat rikki ja tulee sotkua. Elokuvissa kukaan ei edes jää siivoamaan jälkiä.

Entäpä miten suomalaismiehet lähestyvät naisia yöelämässä? Katso humoristinen video miesten mokista:

Osittainen lähde: Viralthread.com

Lue myös:

    Uusimmat