Mainos

Sekava skootterikuski pakeni poliisia – kun takaa-ajo päättyi, mieheltä löytyi tukku laittomuuksia

Itä-Suomen poliisi sai kirjattavakseen pitkän listan rikkeitä jahdattuaan skootterikuljettajan kiinni toissa aamuyönä Kuopiossa.

Rikosnimikkeiksi kirjattiiin muun muassa törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, liikennerikkomus, huumausainerikos, murtovälineen hallussapito ja vaarallisen esineen hallussapito.

Syitäkin rikkeisiin oli poliisin mukaan kosolti. Poliisi havaitsi miehen ajavan valottomalla skootterillaan Kelloniemen rampin luona moottoritien reunaa etelän suuntaan. Poliisi pyysi kuljettajaa pysähtymään, johon mies ei reagoinut mitenkään.

Poliisi sai aluksi estetyksi kuskin pakoyrityksen ramppiin vastakkaiselle kaistalle kohti Karjalankatua, mutta kuski teki pienen lenkin moottoritiellä ja uusi yritys rampille onnistui. Kun rampille oli tulossa liikennettä skootteria vastaan, poliisiauto esti vaaran aiheuttamisen ja kiilasi skootterin eteen. Skootterimies kaatui, mutta ei loukannut itseään.

Kuljettaja, 23-vuotias varkautelaismies oli päihtyneen oloinen, mutta ei suostunut puhaltamaan alkometriin eikä suostunut huumepikatestiin. Verikokeeseen vietäessä mies kertoi käyttäneensä amfetamiinia. Turvallisuustarkastuksessa mieheltä löytyi murtovälineitä, huumausaineenkäyttövälineitä, epäiltyjä huumausaineita, huumaavia lääkeaineita, teleskooppipatukka sekä puukko.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.