Seinän tapetointiohjeet: Esittelyssä kevään uutuuskuosit!

Seinän tapetointi on helppo tapa muuttaa koko kodin ilmettä ja päivittää sisustusta, joten kokosimme yhteen kevään kauneimmat uutuustapetit. Pientä pintaremonttia -ohjelman nettiekstran ohjeilla voit katsoa, miten tapetointi kannattaa tehdä.

Uusi tapetti muuttaa kodin ilmeen kertaheitolla ja tänä keväänä tarjolla on toinen toistaan upeampia kuoseja aina värikkäistä kukkakedoista klassisen hillittyyn ilmeeseen.

Jos olet ensikertalainen, ei kannata valita kovin vilkasta tapettia, sillä niiden kohdistaminen voi olla hankalaa. Usein erityisen voimakasta tapettia kannattaa valita vain yhdelle seinälle, jotta huoneesta ei tule liian levoton.

Tapetinjämät hyötykäyttön!

Kauniilla kuosilla voi koristaa myös pienempiä pintoja, kuten laatikoita tai vaikkapa vaatekaapin. Ruokailutilan katseenvangitsijaksi sopii tapetilla päällystetty ruokapöytä, jonka päälle on asetettu suojaava lasi.

Tapettiaskartelu sopii joka huoneeseen, mutta erityisesti lastenhuoneessa se antaa mukavasti väriä sisustukseen.

Värikkäistä jämämateriaaleista syntyy myös vaikkapa kukkaketo tai muu kuva ilahduttamaan perheen pienimpiä: Sommittele aluksi seinälle sopiva kuva lyijykynän avulla ja leikkaa erilaisista tapeteista sopivat kuviot seinään. Tapetoi sen jälkeen palaset paikalleen, mutta muista kiinnittää huomiota oikeaan järjestykseen.

Näin seinä tapetoidaan:

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja