Sebastien Ogierilta vahva vihjaus tulevaisuudestaan – ranskalaismestari puhuu suoraan tilanteestaan

Sébastien Ogierilta vahva vihjaus omasta tulevaisuudestaan rallin MM-sarjassa 2:55
Sébastien Ogierilta vahva vihjaus omasta tulevaisuudestaan rallin MM-sarjassa.

Kahdeksankertaisen rallin maailmanmestari Sebastien Ogierin tulevasta työnantajasta on kesän aikana liikkunut paljon huhuja. MTV Urheilun haastattelussa ranskalaismestari antaa hyvin selväsanaisen vihjauksen ensi kauden ajopaikastaan.

Katso pääkuvan paikalla olevalta videolta, miten Ogier kommentoi ensi kauden ajopaikkaansa.

Ogier starttaa torstaina kauden kuudenteen MM-ralliinsa Kreikassa. Valikoituja kisoja Toyotalla ajanut Ogier on napannut tälla kaudella kolme voittoa ja keikkuu MM-sarjassa viidentenä, vaikka neljä kisaa on jäänyt ajamatta.

Kreikkaan Ogier lähtee intoa täynnä pitkän kesälomansa jälkeen. Miehen edellinen kisa oli Safari-ralli Keniassa juhannuksena.

Kerran aiemmin Kreikassa voittoa juhlinut Ogier joutuu muiden kuskien tavoin ääriolosuhteiden armoilla. Kreikan rankkasateet ovat tehneet teistä paikoin vaarallisia ja erikoiskokeita on jo jouduttu karsimaan. Kisan torstain testierikoiskoe peruttiin ja sunnuntain power stage -pätkää on lyhennetty.

Ogierin mukaan reittiin tutustuminen on ollut haastavaa sateen takia.

Odotamme rallista vaikeaa. Sään pitäisi onneksi parantua, mutta yllätyksiä on edessä. Säätilasta ei ole tarkkaa tietoa. Nyt tarvitaan todella kykyä sopeutua, Ogier sanoi.

Huhut kiihtyvät kesällä

Ogier siirtyi Toyotan osa-aikaiseksi kolmoskuskiksi voitettuaan kahdeksannen maailmanmestaruutensa vuonna 2021. Kuluvan kesän aikana huhut ovat vieneet ranskalaismestaria Toyotan kilpailijan Hyundain leipiin.

Ogier suhtautuu huhuihin rennosti.

Huhut kuuluvat tähän lajiin. Niitä alkaa aina liikkua etenkin kesäisin, kun sopimusten jatkumisista ei ole varmuutta, Ogier sanoi.

Jokainen yrittää selvittää, mitä tapahtuu. Talleja ei ole monia tässä lajissa, joten meidät yhdistetään käytännössä kaikkiin (talleihin).

Itse omana managerinaan toimiva Ogier arvelee, että huhut voivat helposti lähteä liikkeelle hänen pienistä lausahduksistaan. Ranskalaisen vastaus ensi kauden tallipaikasta ei jätä juuri sijaa arvailuille.

Todellisuudessa olen erittäin tyytyväinen Toyotalla, enkä näe oikeastaan mitään syytä muuttaa mitään, joten mitä todennäköisimmin tulevaisuudessa tilanteeni pysyy hyvin samanlaisena.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat