Sébastien Loebilla riittää yhä ajohaluja – näin 48-vuotias legenda kommentoi tulevaisuuttaan rallin MM-sarjassa

MM-rallikauden 2022 avauksessa Monte Carlossa uransa 80. osakilpailuvoiton saavuttanut Sébastien Loeb ei tällä tietoa ole ajamassa sarjassa kaudella 2023.

Yhden välivuoden jälkeen MM-sarjaan viime kaudeksi palannut Loeb ajoi M-Sportin kalustolla kaikkiaan neljässä osakilpailussa.

Monten-voiton lisäksi hän johti kilpailua niin Portugalissa kuin Kreikassa, mutta oma ajovirhe ja tekniikkaongelmat veivät mahdollisuuden taistella kärkisijoista. Kesäkuussa Keniassa auton moottoritilassa syttyi tulipalo, joka pudotti Loebin kolmossijalta.

9-kertaisen maailmanmestarin vahvat suoritukset olivat mahdollisesti osaltaan vaikuttamassa siihen, että Ott Tänak innostui vaihtamaan Hyundain täksi kaudeksi Fordiin.

Loeb, 48, itse ei kuitenkaan ole käynyt viime vuoden tallinsa kanssa neuvotteluita tulevasta kaudesta.

– Tällä hetkellä ei ole mitään, eilen alkaneessa Dakar-rallissa mukana oleva Loeb kommentoi tilannettaan Dirtfishille.

– Keskustelemme pian, olisiko jotain tehtävissä, mutta tällä hetkellä minkäänlaista suunnitelmaa ei ole olemassa. Voisin kyllä ajaa muutaman kilpailun, jos se on mahdollista. Ajan nyt Dakarin, ja katsotaan tätä asiaa sitten tulevaisuudessa.

19.–22. tammikuuta ajettavassa Monte Carlo -rallissa M-Sportin kalustolla kilpailevat Tänakin lisäksi täyden kauden kiertävä Pierre-Louis Loubet ja yksityiskuljettaja Jourdan Serderidis.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja