Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen juonivat kärkijoukkueen kumoon

Teuvo Teräväinen osui ylivoimalla – Carolinan suomalaistähdet juonivat Bostonin kumoon 0:40
Teuvo Teräväinen osui ylivoimalla – Carolinan suomalaistähdet juonivat Bostonin kumoon. (Video:NHL.com)

Carolina Hurricanes otti ison päänahan NHL:ssä, kun se kukisti itäisen konferenssin kärjessä keikkuvan Boston Bruinsin maalein 3–2.

Voiton takuumiehinä häärivät Carolinan suomalaistähdet Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho

Ottelun toisessa erässä Aho ja Seth Jarvis petasivat ylivoimalla maalipaikan Teräväiselle, joka laukoi Carolinan 2–0-johtoon. Maali oli Teräväiselle kauden 15:s.

Voitto ratkesi vasta kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua. Teräväinen ja Aho vapauttivat syöttökuviollaan Jordan Martinookin läpiajoon, eikä tämä erehtynyt, vaan iski kiekon varmasti ohi Boston-vahti Linus Ullmarkin.

Carolina jatkaa itäisessä konferenssissa sijalla neljä. Myös Boston piti paikkansa itäisen konferenssin kärjessä tappiostaan huolimatta.