Sebastian Aho ja Sami Vatanen hirmuvedossa – pisteitä ropisee kuin sadetta

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ja Sami Vatanen ovat mainiossa vedossa joukkueen kohdatessa New York Rangersin pudotuspeliparin toisessa kohtaamisessa.

Avausosumaa ei tarvinnut odottaa kauaa, kun jo neljän ja puolen minuutin pelin kohdalla Aho tarjoili ja Andrei Svechnikov siirsi Carolinan johtoon, Vataselle kakkossyöttö. Rangers nousi tasoihin erän puolessavälissä, kun Artemi Panarin iski ylivoimalla.

Toinen erä alkoi ensimmäistäkin räväkämmin. Tällä kertaa syöttäjät vaihtoivat puolia ja Vatanen syötti Svechnikovin illan toisen. Aho merkittiin kakkossyöttäjäksi. Erää oli pelattu reilun minuutin verran. Minuuttia myöhemmin Carolina siirtyi jo 3-1 johtoon Jordan Martinookin uran ensimmäisellä playoff-osumalla. Suomalaisketjun kolmas lenkki, Teuvo Teräväinen on toistaiseksi ilman tehopisteitä. Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko on mukana joukkueensa kakkosketjussa.

Ottelu on paraikaa käynnissä toisessa erässä 3-1 tilanteessa. Carolina johtaa sarjaa voitoin 1-0. Kolmella voitolla etenee jatkoon. 

Video: Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen juonivat osuman NHL:n harjoitusottelussa

Lue myös:

    Uusimmat