Sean Pennillä jo uusi nainen kiikarissa?

Kuten eilen uutisoitiin, näyttelijäpariskunta Sean Penn ja Robin Wright Penn hakevat avioeroa. Pariskunnan tiedottaja vahvisti asian People-lehdelle, muttei halunnut kertoa, minkä vuoksi 11 vuotta naimisissa ollut pari hakee eroa. Nyt Us Weekly -lehti arvelee eronsyynä olevan toinen nainen.

Lehden verkkosivujen mukaan 47-vuotias Sean Penn bongattiin 21. joulukuuta nauttimassa illallista "hyvin nuoren, hyvin viehättävän" tummatukan kanssa.

- Sean oli hyvin hermostunut. Hän ei vaikuttanut kovinkaan onnelliselta, ravintolassa asioinut Ron Reide kertoi lehdelle.

Pariskunnan molemmat osapuolet ovat pistäneet omat erohakemuksensa vetämään. Us Weeklyn mukaan Sean Penn jätti ensimmäiset eropaperit jo joulukuun 7. päivä, mutta ne vedettiin pois 18. päivä. Vain kolme päivää myöhemmin Robin Wright Penn jätti oman erohakemuksensa. Eropapereiden mukaan pari erosi marrasjoulukuun vaihteessa.

Us Weeklyn lähteen mukaan ero johtui todennäköisesti Seanista.

- Tämä vain odotti tapahtumistaan. Sean on aina vaikuttanut sydämeltään ikuiselta poikamieheltä ja sellaiselta tyypiltä, joka ei pysty olemaan naimisissa pitkään, lähde virkkoi.

Pennin pariskunnalla on kaksi teini-ikäistä lasta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat