Hollywood-pariskunnan yllätysero

Popin kuningattaren ex-aviomiehenäkin tunnettu Oscar-palkittu laatunäyttelijä Sean Penn on hakenut eroa vaimostaan 11 aviovuoden jälkeen, kertoo People-lehti. Ero tuli monille yllätyksenä, sillä pariskunnan liittoa on pidetty yhtenä Hollywoodin kestävimmistä.

Näyttelijäpari rakastui aikoinaan vuonna 1990 Koston hetki -elokuvan kuvauksissa, noin vuosi sen jälkeen, kun Penn päätti neljä vuotta kestäneen myrskyisän avioliittonsa Madonnan kanssa.

Rakastavaiset muuttivat saman katon alle jo seuraavana vuonna ja pariskunnan häitä tanssittiin vuonna 1996. Avioliittonsa aikana he tekivät kaksi yhteistä elokuvaa: Eddien maailma sekä She's So Lovely. Heillä on kaksi lasta: 16-vuotias Dylan Frances ja 14-vuotias Hopper Jack.

Sean Penn pokkasi vuonna 2003 Oscarin roolisuorituksestaan Menneisyyden ote -elokuvassa. Hän on ollut ehdolla Oscarille myös vuosina 1995, 1999 sekä 2001.

Robin Wright Penn tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Forrest Gump. Hän on mukana myös vasta elokuvateattereihin tulleessa Beowulf-seikkailuelokuvasa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat