”Se oli vitsi” – P. Diddy ei oikeasti muuttanut nimeään

P. Diddy ilmoitti Instagram-tilillään vitsailleensa nimenmuutoksestaan.

Yhdysvaltalainen rap-muusikko P. Diddy, oikealta nimeltään Sean Combs, ilmoitti viikonloppuna että hän vaihtaa nimensä Brother Loveksi. Aikaisemmin räppäri on tunnettu muun muassa nimillä Puffy ja Puff Daddy. Viikon alussa Diddy ilmoitti Instagram-tilillään, että asia oli vitsi. 

– No naiset ja herrat, tänään olen tullut siihen lopputulokseen, ettei internetin kanssa voi leikitellä. Häkellyttävän mediareaktion johdosta ja sen takia, etten halua aiheuttaa mitään hämmennystä... Se oli vitsi. Okei? En vaihtanut nimeäni. Se oli vain yksi alter egoistani. Yksi alter egoistani on Love, Diddy kertoo videollaan.


Tehdäkseen asiat vielä vähemmän hämmentäviksi, Diddy kertoo että häntä voi puhutella millä vaan aikaisemmalla lempinimellään. 

– Mutta, jos haluat kutsua minua Loveksi, voit kutsua minua Loveksi beibi. Mutta minä vain vitsailin.

Viikonloppuna Diddy kertoi asiaansa melko erilaisella sävyllä, kun hän julkaisi videon Twitterissä, jossa hän ilmoitti nimensä vaihtamisesta. 

– Minulla on vakavia uutisia. Olen rukoillut tätä ja... Tiedän että siinä oli riskinsä, koska se voisi tuntua joistain ihmisistä kornilta, mutta päätin vaihtaa nimeäni taas... En ole se joka olin ennen. Olen jotain erilaista. Joten uusi nimeni on Love tai Brother Love. En vastaa nimeen Puffy, Diddy, Puff Daddy tai mihinkään muuhun lempinimeen kuin Loveen tai Brother Loveen.

48-vuotias moguli on yksi tämän vuoden parhaiten palkatuista julkkiksista ja on vaihtanut nimeään useasti vuosien aikana. Forbes-lehti on osoittanut, että nimenvaihdokset yhtenevät uuden albumin julkaisun kanssa. Diddyn kuudennen, ja huhujen mukaan viimeisen studioalbumin nimeltään No Way Out 2 on määrä ilmestyä joulukuussa.

Lue myös:

    Uusimmat