SDP:n Paatero torjuu oikeusministeri Häkkäsen puheet työllisyys- ja talouspolitiikasta – "Leikkauksiin ei ole enää varaa"

SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero torjui Yleisradion Ykkösaamussa oikeusministeri Antti Häkkäsen (kok.) puheet siitä, että työllisyys- ja talouspolitikkaa ei pitäisi ensi hallituskaudella muuttaa.

Paatero sanoo kannanotossaan, että nykyhallituksen leikkauksien ja eriarvoistavan politiikan tie on käyty nyt loppuun. Talouskasvu ja työllisyys perustuvat Paateron mukaan ihmisten hyvinvointiin eivätkä ole sen kanssa vastakkain.

– Suomen talous nojaa osaamiseen ja hyvinvointiin eikä leikkauksiin ole enää varaa, jos haluamme kasvua myös tulevaisuudessa. Työllisyys voidaan pitää korkeana vain, jos ihmisistä pidetään huolta ja kaikki pysyvät mukana, Paatero opasti.

Häkkäsen kannanotot kuulostavat Paateron mielestä uskomattoman kylmältä politiikalta, kun tällä hallituskaudella on leikattu suuria summia palveluista, koulutuksesta sekä eläkeläisten ja työttömien etuuksista.

Lue myös:

    Uusimmat