Schwarzeneggerin tytär avautuu vanhempiensa vaikeasta erosta: Perheemme pysyi läheisenä

Arnold Schwarzenegger erosi vaimostaan Maria Shiveristä vuonna 2011, kun kävi ilmi, että Schwarzeneggerillä ja perheen taloudenhoitajalla oli yhteinen lapsi.

Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shiverin tytär Katherine kertoo erosta tuoreessa haastattelussa. Hän kehuu molempia vanhemmistaan siitä, kuinka hyvin he hoitivat tilanteen.

– Vanhempani pitivät tärkeänä sitä, että säilyimme perheenä, mitä ikinä tapahtuisikaan. He onnistuivat siinä erittäin hyvin, 26-vuotias Katherine kertoo.

Schwarzenegger ja Shiver erosivat vuonna 2011, kun kävi ilmi, että Schwarzeneggerilla ja perheen taloudenhoitajalla oli yhteinen 14-vuotias poika.

– Pyysin heitä antamaan minulle anteeksi. He itkivät. Se repi sydämeni auki, Schwarzenegger kommentoi tilannetta tuolloin 60 minuuttia -ohjelmassa.

Katherine kertoo, että surullisesta erosta huolimatta hänen vanhempansa pysyivät uskollisina lapsilleen.

– He tulevat yhdessä kaikkialle, olipa kyseessä syntymäpäiväjuhlat tai valmistujaiset. He ovat erittäin kannustavat vanhemmat ylipäätään, hän kertoo.

Katherine julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan veljensä valmistujaisista, jossa ylpeät vanhemmat poseeraavat yhdessä vastavalmistuneen Patrickin kanssa. Jos kuva ei aukea alla, voit katsoa sen täältä

– Pysyimme erittäin normaaleina ja rakastamme toisiamme kovasti. Olemme lähes pakkomielteisiä toisistamme. He tekivät erittäin hyvää työtä sen suhteen, että pysyimme niin läheisinä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat