Schumacher pian taas F1-sarjassa? Mehevä spekulaatio käynnistyi – "Olisi virhe jättää listalta ulos"

Saksassa kohistaan, että Mick Schumacherin paluumahdollisuudet Formula 1 -sarjaan ovat noususuunnassa. 

Schumacher, 25, ajoi F1-luokassa Haas-tallin autoa laihoin tuloksin kaudet 2021-2022. Tämän jälkeen hän on toiminut Mercedeksen ja McLarenin varakuskina sekä ottanut ensiaskeleensa WEC-kestävyysajosarjassa Alpinen auton ratissa. 

F1-legenda Michael Schumacherin poika alleviivasi viime viikonloppuna ajetun Monacon GP:n yhteydessa, ettei hän ole haudannut unelmaansa kuninkuusluokkaan palaamisesta – päinvastoin. 

– Sen takia meidän tulee varmistaa, että dominot kaatuvat meille suotuisasti, ja saan varmistettua ajopaikan, Mick Schumacher kommentoi saksalaiselle Sky Sportsille

Skyn artikkelissa maalaillaan mahdollisuudella siirtyä Alpinen F1-tallin väreihin ensi kaudeksi. Tiimin sisällä on räiskynyt ranskalaiskuskien Esteban Oconin ja Pierre Gaslyn välillä, ja molempien sopimukset ovat päättymässä vuoden lopussa. 

– Heidän välillään on levottomuutta. Kumpikaan ei ole tyytyväinen nykytilanteeseensa Alpinella. Sen takia tämä on loistava mahdollisuus Mickille, Skyn F1-asiantuntija Timo Glock kommentoi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Alpinen F1-tallipäällikkö Bruno Famin on pistänyt merkille Schumacherin otteet WEC-luokassa. 

– Olen erittäin vaikuttunut hänestä, sillä hän on sopeutunut kestävyysajoon ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän tulee toimeen tallikaveriensa kanssa. Kaikki on auki vuoden 2025 osalta, kaikki keskustelee kaikille. Olisi virhe jättää Mick listalta ulos, Famin linjaa.

Famin kritisoi tiukkasävyisesti Oconia tämän aiheuttamasta kolarista tallikaverien välillä Monacossa. Tallipomo puhui tapauksen jälkeen "asianmukaisista seurauksista", minkä on katsottu tarkoittavan jopa Oconin hyllyttämistä seuraavaksi ajettavasta Kanadan osakilpailusta. 

Lue myös:

    Uusimmat