Schumacher-nimi takaisin F1-kisakuskien joukkoon? Mick, 24, ilmoitti päämääränsä

Formulalegenda Michael Schumacherin poika Mick Schumacher tipahti F1-kisakuskijoukon ulkopuolelle kauden 2022 jälkeen. Nyt Schumacher, 24, ilmoittaa paluutavoitteestaan.

Schumacher puhui asiasta Corriere dello Sportille. 

Schumacher ajoi F1-talli Haasilla kausina 2021 ja -22. Tämän jälkeen Haasin tallipäällikkö Günther Steiner päätti, että Haas nojaa jatkossa kokeneempaan kuskikaksikkoon, kun se värväsi Kevin Magnussenin (31) rinnalle 36-vuotiaan Nico Hülkenbergin.

Schumacherille jäi tuolileikissä tyhjä kohta eteen. Hän päätti vaihtaa leiriä, kun hän hyppäsi Mercedeksen vara- ja simulaattorikuljettajaksi.

Nyt Schumacher asettaa selkeän päämäärän: hän haluaa palata F1-kisakuskiksi kaudella 2025.

– Tiedän, että minulla on todistettavaa muiden silmissä. Harmittavasti monet nykyiset sopimukset jatkuvat vielä ensi kauden puolelle, mikä myötä saumoja ei ole nyt tarjolla. Uskon, että kaudella 2025 eteen tulee mahdollisuuksia. Saa nähdä, että miten silloin käy, Schumacher totesi italialaiselle Corriere dello Sportille.

– On kuitenkin tärkeää, etten ole pitkään sivussa kisakuskin roolista. Yritän pitää suhteeni kunnossa ja yritän näyttää sen, että ansaitsen paikkani autourheilun kuninkuusluokassa. Se on kuitenkin se, mihin kuulun, Schumacher jatkoi.

Schumacher toimii myös ensi kaudella Mercedeksen vara- ja simulaattorikuljettajana. Tämän lisäksi hän ajaa kestävyysluokan World Endurance Championship -sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat