Savukalasalaatti ja yrttipatonki 27.11.2001

Kokkina Petri Kolmonen

Savukalasalaatti 4:lle

500 g savukalafileetä
1-2 ruukkua salaattia
4 keitettyä munaa tomaattia
1 prk raejuustoa
2 suolakurkkua

Kastike

1 tl sinappia
1 tl hunajaa
0,5 dl öljyä
0,5 dl vettä
0,5 dl sitruunanmehua tai viinietikkaa
suolaa

Sekoita ainekset esim. pullossa sekaisin

1. Leikkaa raaka-aineet mieleisiksi paloiksi
2. Asettele ryhmiin vadille
3. Ripottele kastiketta päälle
4. Voit rouhia pinnalle mustaapippuria

Yrttipatonki

2 kpl esipaistettua patonkia
2 rkl öljyä
2 rkl voita
1-2 ruukua mieliyrttejä

1. Sekoita öljy, voi ja yrtit tehosekottimella tahnaksi
2. Leikkaa patonki halki ja levitä tahna patonkiin
3. Paista patonki ohjeen mukaan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja