Mainos

Savossa erityisen levoton viikonloppu – maassa maannutta potkittiin päähän, useampi kuljettaja puhalsi yli kaksi promillea

Itä-Suomen poliisilaitoksella riitti viikonloppuna kiirettä erityisesti rattijuoppojen kanssa.

Perjantai-iltana kuopiolainen 58-vuotias mies kaatui moottoripyörällään Kuopiossa Joensuutien ja Pelonniementien risteyksessä. Mies ei loukkaantunut, mutta puhalsi alkometriin 1,75 promillen lukemat. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Etelä-Savossa Ristiinan Pellosniemellä epäilty rattijuoppo ei päässyt kerrostalon parkkipaikkaa pidemmälle, kun rysähti. Vuonna 1982 syntynyt mies törmäsi poliisin mukaan liikkeellelähden jälkeen pihavalaisimeen, joka kaatui maahan. Puhalluskokeen tulos: 2,20 promillea, joten hänenkin kohdallaan epäily on törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuopion Petosella käytiin perjantaina puolestaan huumekauppaa autossa. Auton kuljettaja, 27-vuotias kuopiolaismies antoi positiivisen tuloksen huumetestissä ja hänen hallustaan löytyi huumausaineita. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lauantaiaamuna poliisi pysäytti Neulamäen puhallusratsiassa 32-vuotiaan autoilijan. Positiivisen huumetuloksen antanut mies kertoi käyttäneensä amfetamiinia muutamaa päivää aiemmin.

Lauantai-iltana Leppävirralla Linnuntiellä poliisi pysäytti auton, jossa ei ollut rekisterikilpiä eikä kuljettajalla voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kun vuonna 1957 syntyneen miehen puhallustulos näytti 2,56 promillea, kuului syytelista seuraavasti: Törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus.

Samana yönä Savonlinnassa kuljettaja puhalsi myös yli kahden promillen lukemat. Sotilaspojankadulla autoa kuljettanut vuonna 1959 syntynyt paikkakuntalainen mies puhalsi alkometriin 2,16 promillea.

Sunnuntaiaamuna poliisi puhallutti pakettiautolla ojaan ajaneen miehen Tervossa. 20-vuotias kertoi väistäneensä tielle tullutta hirveä. Puhalluskoe antoi miehelle 1,6 promillen tuloksen.

Potkuja päähän, painia ja hiusten repimistä

Rattijuoppojen ja huumekuskien lisäksi Kuopiossa pistettiin myös painiksi. Lauantain aamuyönä poliisi sai Puijonlaakson ostoskeskukselle ilmoituksen, että 52-vuotias kuopiolaismies on pahoinpidellyt 70-vuotiasta kuopiolaismiestä.

Silminnäkijän mukaan miehet olivat painineet ja jossain vaiheessa nuorempi mies oli lyönyt vanhempaa nyrkillä kasvoihin. Iskut saanut mies oli kaatunut maahan ja menettänyt hetkeksi tajuntansa. Molemmat osapuolet olivat vahvasti päihtyneitä. Tekijä tuotiin poliisilaitokselle ja häntä epäillään pahoinpitelystä.

Kuopion keskustan ravintolassa 24-vuotias paikkakuntalainen nainen pahoinpiteli 19 -vuotiasta kuopiolaista naista repimällä tätä hiuksista ja puremalla kasvoista. Poliisipartio nouti vanhemman naisen ravintolasta poliisivankilaan ja naista epäillään pahoinpitelystä.

Aamuyöstä poliisipartio havaitsi Kuopion torilla tappelun. 36-vuotias kuopiolaismies oli maannut maassa ja häntä oli potkaissut päähän 25-vuotias mies, myös Kuopiosta.

Uhri toimitettiin KYS:aan ja epäilty tekijä poliisivankilaan. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.