Satu Silvo juhli 60-vuotissyntymäpäiviään etukäteen pelkän turpeen peittämänä: "Ehkä tästä kehkeytyy koko vuoden juhlat"

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! 0:56
Satu Silvo joutui Sara Siekin kanssa Olen julkkis... -ohjelmassa hyytävän tehtävän pariin!

Näyttelijä Satu Silvo osaa ottaa ilon irti elämästä.

Näyttelijäikoni  Satu Silvo juhli 60-vuotissyntymäpäiviään etukäteen ystävänsä ja turvesaunan kanssa. Silvo täyttää 60 vuotta 2. elokuuta.

Silvo jakoi Instagramiin varsin hulvattomia kuvia itsestään ja ystävästään ruskean turpeen ja käsin piirrettyjen kuvioiden peittäminä.

– 60 v. synttärietkot. Luulin, että kaikki jää väliin, mutta ehkä tästä kehkeytyykin koko vuoden alkavat vuosijuhlat. Ekat pidetty, Silvo kirjoitti kuvien yhteyteen Instagramissa.

Voit selata kuvia nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Ystävykset nauttivat oletettavasti myös maljahoidosta, eli äänimaljoista, joiden värähtelyllä pyritään rentouttamaan kehoa ja mieltä. Tarjoiltavana oli ainakin syntymäpäiväkakku, joka pursuili mansikoita, mustikoita, vadelmia ja lakkoja.

Seuraajat kommentoivat kuvasarjaa ihastuneesti.

– Onnea Satu, ihana tulkitsija TV:ssä ja valkokankaalla. Olen nähnyt aika lailla kaikki sinun esiintymisesi TV- ja elokuvapuolella.

– Wau, upea olet ihan saunankin jälkeen vaan. Olet niin luonnonkaunis, ei tarvitse sinun meikatakaan kun johonkin lähdet.

– Ihanaa, rakkauden säteitä ja juhlahumua. Mikä ihana tapa valita elää.

Kuvasarjaa ovat kommentoineet sydämin myös toimittaja Maria Veitola, juontaja Ellen Jokikunnas ja näyttelijä Kiti Kokkonen.

Näyttelijäntyön lisäksi Silvo pyörittää kasvisruokaravintola Silvopleetä Helsingin Kalliossa.

Silvon kumppani on kirjailija-näyttelijä Reidar Palmgren, 56. Silvolla on kaksi lasta, Vilma ja Paavo Kinnunen, avioliitostaan näyttelijä Heikki Kinnusen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat