Mainos

Satakunnassa rikastuttu älyvaatteilla – neljällä eniten tienanneista yhteyksiä samaan yritykseen

Clothing+ yrityksen entinen omistaja ja toimitusjohtaja Hannu Reho on Satakunnan eniten tienannut. Muillakin Satakunnan rikkaimmilla on omistuksia yrityksessä.

Satakunnan ylivoimainen tulokuningas on älyvaatteita valmistavan Clothing+ -yhtiön entinen omistaja ja toimitusjohtaja Hannu Reho, jonka yhteenlasketut pääoma- ja ansiotulot ylittivät viisi miljoonaa euroa viime vuonna. Rehon ansiot olivat 152 600,34 euroa ja pääomatulot 5 305 071,77 euroa.

Neljä muutakin ihmistä Satakunnassa ylsi yli 2 miljoonan euron tuloihin, jos lasketaan yhteen sekä pääoma- että ansiotulot – ja monen tulot ovat liittyneet juuri Clothing+ yritykseen.

Satakunnan toiseksi eniten tienannut Jyrki Palojärvi (jonka tulot ovat yhteensä 3 248 685,99 euroa), kolmanneksi eniten tienannut Heikki Jaakkola (2 119 466,20 euroa) ja neljänneksi eniten tienannut Mikko Vaajasaari (2 098 462,54) ovat kaikki Clothing+:n omistajia.

Kahden miljoonan rajan ylitti myös Harri Viljanen 2 097 623,93 euron tuloilla. Muista Satakunnan rikkaimmista poiketen Viljasen omaisuus ei liity älyvaateyritykseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.