Sastamalan kolaria epäillään perhesurmaksi: Aikuinen ajoi kaksi lasta kyydissään rekkaa päin, kaikki kuolivat

0:54
Video: Onnettomuutta puitiin MTV Uutiset Livessä pian tapahtuneen jälkeen.

Sastamalassa toissaviikonloppuna sattunutta kuolonkolaria epäillään tahallaan aiheutetuksi. Rekan ja henkilöauton nokkakolarissa kuolivat henkilöauton kuljettaja ja kyydissä olleet kaksi lasta.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pauli Pitkäkoski kertoo, että tällä hetkellä onnettomuutta epäillään tahalliseksi teoksi ja "perhesurman tyyliseksi".

– Näin se voitaisiin luokitella.

– Meillä on entistä vakaampi käsitys siitä, että henkilöauto on tahallisesti ajettu päin rekkaa.

Tulkintaa ei avata

Pitkäkoski ei kommentoi, mihin päätelmä perustuu. Hänen mukaansa poliisille on kuitenkin tutkinnan edetessä muodostunut asiasta kokonaiskäsitys. 

– En lähde tässä avaamaan henkilökohtaisia asioita. Kokonaiskäsitys asiasta vaikuttaa (poliisin tulkintaan).

Poliisi on tutkinut asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Pitkäkosken mukaan esitutkinnassa odotellaan tällä hetkellä lähinnä oikeuslääketieteellisten tutkimusten tuloksia.

Henkilöauto romuttui täysin

Yhden aikuisen ja kahden lapsen kuolemaan johtanut törmäys tapahtui lauantaina toukokuun 25. päivä, kun henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle Sastamalan Sastamalantiellä.

Poliisi on kertonut, että tarkempi tapahtumapaikka on Pyhän Marian kirkon kohdalla.

Henkilöauto romuttui törmäyksessä täysin ja kyydissä olleet aikuinen kuljettaja sekä kaksi lasta kuolivat. Rekan kuljettaja ei saanut tilanteessa vakavia fyysisiä vammoja.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta noin kello kahdeksalta illalla. Tie suljettiin onnettomuuspaikalta tuntien ajaksi.

Poliisi on kertonut aiemmin, että rekka oli onnettomuuden hetkellä omalla kaistallaan. Rekan kuljettajaa ei epäillä rikoksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja