Mainos

Satakunnan Kansa: Silminnäkijä tajusi heti, ettei Sastamalan kolarista voinut selvitä hengissä – aikuinen ja kaksi lasta kuoli henkilöauton ja rekan törmäyksessä

0:54
LIVE: Kolme kuoli kolarissa Sastamalassa.

Sastamalassa sattui eilisiltana liikenneonnettomuus, jossa kuoli henkilöauton kuljettaja ja kyydissä olleet kaksi lasta. Satakunnan Kansa -lehden haastatteleman silminnäkijän mukaan rekkaan törmännyt henkilöauto oli painunut törmäyksen voimasta lähes kokonaan kasaan.

Onnettomuuspaikan läheisyydessä, Pyhän Marian kirkon rannassa onnettomuushetkellä ollut Satakunnan Kansan silminnäkijä kertoo, että voimakasääninen pamaus kuului rantaan asti.

Kun hän hetkeä myöhemmin ajoi onnettomuuspaikan ohi, rajun yhteentörmäyksen tuhot paljastuivat hänelle.

– Henkilöauto oli painunut lähes kokonaan kasaan ja auton osia oli lentänyt pellolle. Takaluukkua lukuun ottamatta autosta ei jäänyt käytännössä mitään jäljelle. Paikalla näki heti, ettei tuollaisesta voi kukaan selvitä hengissä, hän kertoo lehden haastattelussa. 

Henkilöauton kuljettaja ja kaksi lasta kuolivat

Poliisi kertoi Sastamalassa Pirkanmaalla tapahtuneesta onnettomuudesta yhdeltä yöllä, kun onnettomuuden jälkeen tietä oltiin avaamassa liikenteelle. Onnettomuus oli tapahtunut kahdeksalta illalla.

Onnettomuudessa henkilöauto törmäsi vastaan tulleeseen rekkaan. Poliisin mukaan ei toistaiseksi tiedetä sitä, miksi henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle. Rekan kuljettaja ei saanut onnettomuudessa vakavia fyysisiä vammoja.

Poliisi ja pelastuslaitos eivät kommentoi onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä tarkemmin tutkinnan ollessa kesken.

STT:n mukaan onnettomuuspaikalla tie kaartuu lievästi, mutta näkyvyys on hyvä. Onnettomuuden aikaan sää oli osin sateinen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja