Sari Havas ja Tinderistä löytynyt Risto-rakas: "Vietämme vuosipäiväämme"

Sari Havas ja hänen uusi rakkaansa Risto viettävät vuosipäiväänsä. 

Näyttelijä Sari Havas ja hänen miesystävänsä Risto viettävät vuosipäivää. Pariskunta löysi toisensa Tinderin kautta. Nyt he asuvat yhdessä Espoossa.  

– Asumme yhdessä ja se riittää oikein hyvin tällä hetkellä. Kihloihin emme ole vielä ehtineet. Löysimme toisemme Tinderin kautta. Näinkin onnellisesti voi siis käydä, Havas toteaa.

– Lähdimme vuosipäivän kunniaksi maalta kaupunkiin. Illan suunnitelmia en voi vielä paljastaa. Ne ovat Sarillekin yllätys, Risto vihjasi. 

Sari Havas on osoittanut monille ikäisilleen naisille, että myös hänen ikäisensä voivat löytää kumppanin Tinderistä, joka mielletään usein nuorten deittisovellukseksi.

– Olen saanut ikäisiltäni naisilta paljon viestejä siitä, kuinka olen antanut esimerkilläni toivoa heille. Tämän ikäisetkin voivat vielä löytää kumppanin deittisovelluksen kautta. Kannustan ehdottomasti tarttumaan rohkeasti siihen vaihtoehtoon. Se on aivan erilaista, kun roikkua kapakoissa, Havas sanoo. 

Hän oli naimisissa näyttelijä Pertti Sveholmin kanssa vuosina 1993–2007. Heillä on kaksi lasta.

Näyttelijä nähdään kesällä teatterin lavalla ja syksyllä hän on mukana suomalaisessa lyhytelokuvassa. 

– Minulla alkaa pian Pyynikin kesäteatterin harjoitukset, joten todella toivoisin, että säät lämpenesivät. Lisäksi olen mukana Syksyn jälkeen saapuu kevät -lyhytelokuvassa, jonka Annika Grof on ohjannut. 

Lue myös:

    Uusimmat