Saran talouspaperikikkaa on katsottu liki kolme miljoonaa kertaa – saako rullan käyttöikää pidennettyä näin naurettavan helposti?

Näin vähennät vessapaperin käyttöä helposti 0:19
Tuhlaako joku perheessäsi vessapaperia? Tämä nerokas kikka lopettaa ylikäytön kuin seinään!

Jos talouspaperi tuntuu loppuvan liian nopeasti, voi sen käyttöikää pidentää yksinkertaisesti leikkaamalla rullan kahtia. TikTokissa villinneestä vinkistä uutisoi Fox News.

Erilaisia kikkoja TikTok-tilillään @shessunday jakava Sara on nostanut suuren yleisön tietoon helpon tavan talospaperin käyttöiän pidentämiseksi. Äiti oli ilmeisen kyllästynyt lapseensa, joka rohmusi rullasta useita arkkeja kerralla, ja päätti yrittää hillitä pehmopaperin kulutusta leikkaamalla rullan pituussuunnassa kahtia.

Sara oli törmännyt vinkkiin TikTokissa. Hänen kuvaamallaan videolla iso veitsi uppoaa helpon näköisesti rullaan. Lopputuloksena on kaksi vessapaperirullan kokoista palaa talouspaperia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naurettavankin helpolta kuulostava niksi on hurmannut somekäyttäjät. Helmikuussa julkaistulla videolla on 2,8 miljoonaa katselukertaa. Kommenteissa kikkaa ylistetään nerokkaaksi, mutta myös huomautetaan, että talouspaperirullan halkaisemiseksi tarvitaan hyvin terävä veitsi.

Periaatteessa saman asian ajaisi, jos talouspaperin sijaan käyttäisi vessapaperia. Vessapaperi on kuitenkin ohuempaa kuin talouspaperi, minkä vuoksi se ei sovellu yhtä hyvin esimerkiksi pienten tahrojen siivoamiseen.

Näppärä niksi jääpalapussien kanssa tuskaileville 0:48
Katso videolta simppeli niksi, jonka avulla saat kaikki jääpalapussin palat kerralla ulos.

Lue myös:

    Uusimmat