Saran keittiö: Kesäinen juhlabooli

Valkoviinipohjainen booli sopii hyvin kevään ja kesän juhliin! Raikas booli koristellaan tuoreilla mansikoilla ja limen sekä sitruunan kuorilla.

  • 2 limen mehu
  • 2 sitruunan mehu
  • 1/2dl sokerisiirappia
  • 1dl mandariinilikööriä
  • 1dl amarettoa
  • 1 pll valkoviiniä
  • 2-3 tlk gingeralea
  • 1 rasia mansikoita
  • 3 dl jäitä

Aloita raastamalla koristeraudalla kahden limen ja yhden sitruunan kuori. Seuraavaksi purista isoon kulhoon siivilän läpi 2 sitruunan ja 2 limen mehu. Lisää joukkoon sokerisiirappi, mandariinilikööri, amaretto, valkoviini ja gingerale. Sekoita ja kaada juoma isoon kannuun, jossa on jäitä ja viipaloituja mansikoita. Koristele lopuksi limen ja sitruunan kuorella.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat