Sarah Ferguson muisteli podcast-haastattelussa keskusteluja edesmenneen prinssi Philipin kanssa: "Sinun piti olla parhaimmillasi"

Prinssi Philip on kuollut – tällainen hänen elämänsä oli kuningatar Elisabetin rinnalla 2:33
Prinssi Philip kuoli huhtikuussa 2021 – tällainen hänen elämänsä oli kuningatar Elisabetin rinnalla

Sarah Ferguson kertasi hiljattain antamassaan podcast-haastattelussa keskusteluja edesmenneen prinssi Philipin kanssa.

Yksi brittihovin pitkäaikaisimmista välirikoista juontaa juurensa vuoteen 1992, kun tuolloin vielä prinssi Andrew'n kanssa naimisissa ollut Sarah Ferguson kuvattiin ottamassa aurinkoa yläosattomissa samalla, kun hänen varpaansa olivat hänen rakastajansa suussa.

Etenkin prinssi Philip reagoi kuvakohuun voimakkaasti ja hän päätyi katkaisemaan välit Fergusoniin. Huhtikussa 2021 menehtynyt prinssi Philip ja Ferguson eivät tiettävästi koskaan saaneet korjattua välejään.

Ferguson vieraili taannoin koomikko ja tv-kasvo Alan Carrin luotsaamassa Life's A Beach -podcastissa, jossa hän puhui muistoistaan liittyen prinssi Philipiin. Kun Fergusonilta kysyttiin, oliko Philip viisas mies, vastasi hän myöntävästi.

– Kyllä, erittäin viisas. Sinun piti olla parhaimmillasi. Jos kysyit typerän kysymyksen, sinulle kerrottiin varmasti, että kysymyksesi oli typerä, Ferguson sanoi.

Hän referoi prinssi Philipin kanssa käytyjä keskusteluja antaen ymmärtää, että prinssillä oli tapana vastata kysymyksiin kyseenalaistamalla ne.

– "Miksi kysyt minulta tuollaista?", hän sanoi prinssin ulosantiin viitaten.

Fergusonin mukaan keskustelut olivat omiaan latistamaan itsetuntoa. Hän myös kertoi, että prinssillä oli tapana sanoa hänelle eräs tietty lause.

– Edinburghin herttualla oli tapana sanoa, että "Muista Sarah, sinun on oltava valittavissa, mutta ei koskaan tulla valituksi". Kiva. Kyllä. Resonoi, eikö? hän sanoi.

Vaikka Fergusonin ja prinssi Philipin välit olivat vuosikymmenten ajan kylmät, pysyi Ferguson läheisenä kuningatar Elisabetin kanssa hänen ja prinssi Andrew'n avioeron jälkeenkin. Kuningattaren menehdyttyä syyskussa 2022 muuttivat tämän corgi-koirat Muick ja Sandy asumaan prinssi Andrew'n  ja Fergusonin luo.

Vuonna 1996 eronneet Ferguson ja Andrew asuvat molemmat Royal Lodgessa Windsorin kartanolla.

Lähteet: Hello!, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat