Sara Sieppi joutui huijatuksi Afrikassa: "Uusi vuosi ei vaihtunut suunnitelmien mukaan"

2:19
Sara Sieppi edusti Venla-gaalan punaisella matolla toukokuussa 2022.

Somevaikuttaja Sara Sieppi joutui ikävän huijarin kohteeksi toisella puolella maapalloa.

Somevaikuttaja Sara Sieppi  suuntasi Instagramin mukaan jo jouluksi Namibiaan lomalle. Reissussa kävi kuitenkin ikävä sattumus.

– Ajoimme Namibiasta Kapkaupunkiin noin 1 800 kilometriä, ja tarkoituksena oli viettää loppureissu samassa majoituspaikassa, kun olemme miltei koko ajan olleet liikenteessä. Perille päästyämme tajusimme aika nopeasti, että mitään majoituspaikkaa ei ollutkaan nimelläni varauksesta huolimatta, ja kaikki oli huijausta, Sieppi kirjoitti Instagramissa 2. tammikuuta.

Voit selata kuvia nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sama asunto löytyi siis Airbnb:n kautta ja huijarit olivat siis kopioineet kyseisen majoituksen Booking.comiin. Selvittelimme tilannetta pitkän ajomatkan jälkeen asunnon ulkopuolella puhelimitse Bookingin kanssa ja he lupasivat palauttaa rahat. Tosin tästä sain ekstrana varmasti vielä sadan euron puhelinlaskut päälle. Inhottava tilanne joka tapauksessa. Koko kaupunki on uuden vuoden aikaan ihan täynnä, ja kaikki majoituspaikat varattuja, joten hypimme peruutuspaikoilta hotelleista hotelleihin, hän jatkoi.

Sieppi kehottaa ihmisiä tarkistamaan varaamansa majoituksen todella tarkasti. Huijarin takia Siepin vuodenvaihteen suunnitelmat menivät uusiksi ja majoituspaikka 1,5 tunnin ajomatkan päähän suunnitellusta. 

– Tänä vuonna uusi vuosi ei siis vaihtunut suunnitelmien mukaan täpötäydessä Kapkaupungissa, vaan pienessä kaupungissa Franschhoekissa, josta saimme buukattua majoituksen, Sieppi kirjoitti.

Sieppi kehui Franschhoekin hotellia kuitenkin varsin kauniiksi Instagramin tarinat-osiossa. 

– Siellä soitti sisällä oma pianisti viinitarjoilun ohessa, Sieppi kirjoitti tarinoiden puolella.

Haikein mielin Sieppi kertoi jättäneensä paikan hiljaisuuden taakseen ja suunnanneensa takaisin Kapkaupunkiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja