Sara Sieppi hehkutti hyvää tekoaan somessa, palaute yllätti: "Sain viestejä jopa yksityisesti, miksi lahjoitin niin pienen summan"

Sara Sieppi pyrki hyvään, mutta osa seuraajista ei olutkaan samaa mieltä.

VIDEO: Sara Sieppi puhuu saamastaan somevihasta

Somevaikuttaja ja bloggaaja Sara Sieppi julkaisi viime lauantaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoi lahjoittaneensa nenäpäiväkeräykseen.

– Tänään tulin pohtineeksi sellaistakin asiaa, kuinka paljon hyviä tekoja sain tällä viikolla aikaan. Kauhukseni tajusin, ettei niitä hirveän montaa ole, Sieppi kirjoitti kuvansa yhteydessä. 

Hän kertoi saaneensa varainkeruu- ja tiedotuskampanja Nenäpäivältä viestin, jossa kysyttiin, haluaisiko hän auttaa osallistumalla keräykseen. Tekstissään hän kertoo lahjoittaneensa 10 euroa, ja kehotti myös seuraajiaan osallistumaan. 

Seuraavana päivänä Sieppi julkaisi profiilissaan uuden kuvan, jossa hän harmittelee saamaansa ikäviä yksityisviestejä seuraajiltaan. 

– Luulin tekeväni eilen postauksen, joka ei missään nimessä voisi pahoittaa kenenkään mieltä. Sain viestejä jopa yksityisesti, miksi lahjoitin vain niin pienen summan. Höö, ei näin, Sieppi kirjoittaa. 

– Nautitaan viikonlopusta ja ollaan hyvällä fiiliksellä täällä somessakin. Täällä voi helposti pilata toisen päivän yhdellä kommentilla, ja se on ikävää.

Lähde: Instagram

Lue myös:

    Uusimmat